Boxer har godt fat i Aalborg og Nordjylland

0

Annonce

De seneste år har særligt én velkendt tv-reklame for en tv-udbyder rullet over skærmen herhjemme. I den sammenlignes dét at betale for kanaler, man ikke ser, med at fodre pengesedler til en glubsk hund. Skal man være helt ærlig, er det også ofte sådan, at det føles. Her er der selvfølgelig tale om tv-mastodonten Boxer. Boxer har været en anerkendt udbyder i mange år, men oplever fortsat stor popularitet. Specielt i Nordjylland ved Aalborg området har Boxer godt fat, og det er ikke uden god grund.

Det kan Boxer, som er helt unikt

Markedet for tv-pakker flyder over med udbydere, og alligevel er Boxer noget helt for sig. Hvad er det Boxer tilbyder, som er helt unikt? Boxer har formået at skille sig ud på markedet ved at tilbyde en ydelse, som er anderledes end den, der findes hos mange af de andre udbydere.

Som regel er det nemlig sådan, at man betaler for en specifik tv-pakke, som indeholder en mængde kanaler. Ofte kan man vælge mellem den lille tv-pakke, tv-pakken i mellemstørrelsen og den store tv-pakke. Udfordringen ved denne måde at sammenlægge tv-kanaler på er, at man ofte vil betale for at have adgang til tv-kanaler, som man kun stifter bekendtskab med i de 2 sekunder, det tager at zappe videre til en anden kanal.

Det er her, at Boxer er gået ind på markedet og har tænkt: Hvad nu hvis man kun betaler for lige præcis de kanaler, man ser?. Efter at have videreudviklet på idéen, så er det Boxer, vi kender i dag opstået.

Specielt i Nordjylland og Aalborg er de glade for Boxer

Der er ikke noget at sige til, at mange er yderst begejstrede for Boxers koncept. Specielt i Nordjylland, hvor de er kendte for godt at kunne lide en god handel, er Boxer gået rent ind. Boxer slår sig nemlig på, at ingen er ens, så hvorfor skulle deres tv-pakker være det?

Mange er begejstrede for de valgmuligheder, som en boxer tv-pakke giver. Med en Boxer tv-pakke er det nemlig muligt at tilrettelægge sine kanaler lige præcis, som man ønsker, at de skal være. Finder man hen af vejen ud af, at man savner en specifik kanal, eller at man alligevel ikke får set den der naturkanal, man valgte, kan man nemt skifte ud i sin tv-pakke og derved undgå at betale for noget, man alligevel ikke bruger. Det taler til det nordjyske folk, og begejstringen for Boxer tv er fortsat stor på de kanter.

Med Boxer kan du få adgang til et hav af kanaler

En anden del af det, som Boxer slår sig på, foruden at ingen er ens, og at deres tv-pakker derfor heller ikke skal være det, er, at det skal være muligt at have en masse forskellige kanaler at vælge imellem. Det er ikke blot de klassiske danske kanaler, det skal være muligt for de danske seere at have på deres tv. Nej, Boxer har sat sig for, at det skal være muligt for alle at have adgang til så mange forskellige kanaler som overhovedet muligt. Uanset om man interesserer sig for musik, natur, mode, kultur eller historie, skal det være muligt at kunne vælge en kanal, der passer til sit behov. Der er ikke noget at sige til, at de er så begejstrede for Boxer i Aalborg og Nordjylland.

Share.

Der er lukket for kommentarer.