Bruger vi vores tid på det rigtige? – vær med..!

0

Det er ikke ligegyldigt hvad vi fylder vores hverdage med, for vores hverdage ER vores liv. – Og ingen af os kender vores udløbsdato, så det er nu, vi skal fylde vores hverdage med det rigtige, ikke i næste uge, eller næste år…

Siden foråret har alle interesserede hver anden søndag formiddag kunnet høre podcasten ’Mærk mere af livet’. I den giver arbejds- og livsmentor Marianne Køpke, Skørping, lytterne inspiration og værktøjer, til hvordan de kan komme til at fylde deres liv med det, der er det rigtige for den enkelte.

– Det handler om at tage ansvar for sit liv, mærke efter hvad det er vi gerne vil hver især, og gøre noget ved det, som vi ikke er tilfredse med.
Det er slet ikke så let, så derfor er jeg også rigtig glad for at kunne inspirere andre med podcasten, lyder det fra Marianne Køpke.

Som noget helt nyt holder Marianne Køpke på lørdag den 10. november en workshop i Skørping. Workshoppen hedder ’Giv din hverdag en overhaling’.

– I snart to år har min mand og jeg gået til tango i de smukke tangolokaler på Møllevej, og de vil også denne dag danne rammen – sammen med skoven – for en givende workshop, hvor der er 100% fokus på den enkeltes hverdag.

– På workshoppen vil vi blandt andet arbejde med hvordan er ens hverdag nu, og hvad er det, man ønsker at fylde sine hverdage med. Deltagerne vil få enkelte og konkrete værktøjer med hjem, som de også kan bruge efterfølgende.

Du kan læse mere om podcasten ’Mærk mere af livet’ og workshoppen på
www.mariannekoepke.dk.

FOTO: Marianne Køpke har lavet en række podcasts,
som alle kan gå ind og høre nærmere på, og på lørdag holder hun workshop i de hyggelige tango-lokaler i Skørping.

Share.

Der er lukket for kommentarer.