Buddy, Støvring DcHs super-sheltie Dansk Champion

0

Danmarks første Sheltie med titlen Dansk Elite Spor Champion træder sine poter i Støvring DcH, – og har netop skrevet ”Sheltie-historie” inden for Shetland Sheepdog, som racen også kaldes.

På en fredag med både regn og rusk blev Buddy både DKSCH og DKESCH i ”kaninslæb”. Ingen sheltier er tidligere nået så langt inden for kaninslæb.
For blot en uge siden blev Catrine Møller imponerede Buddy sammen med sin ejerved den afgørende prøve i Hune plantage. Distancen var 1000 m kaninslæb og blev gået på 21 minutter. Buddy satte nærmest ikke en pote forkert. De blev desuden dagens bedste på distancen.
Lørdag Catrine og Buddy endnu engang stå øverst på sejrspodiet. Den dygtige ekvipage blev nemlig Dansk elite spor champion, og endda med titlen som Danmarks første Sheltie med den titel.

Også på hjemmebanen..!

Sheltie klubben holdt lørdag kaninslæb-prøve i Rold skov, hvor Catrine Møller med Buddy og Anne Birch med Kiwi deltog.
Det var en fantastisk dag, hvor Buddy klarede 1200 m elitespor på 30 minutter og alt til perfektion.
– Jeg er simpelthen så stolt af, hvad den bette sorte Bobbeloppe kan, fortæller en tydeligt rørt Catrine Møller, som fejrede sejren med boblevand og en lille glædeståre.
Også hos Anne Birch med Kiwi var der stor succes. Prøven var 1000 m kaninslæb sværhedsgrad 1, og her viste det dygtige makkerpar hvad de kan.
De sikrede sig nemlig en flot 1. Plads. Der var en labrador som også fik en 1 plads, men en super stolt Anne fortæller, at de slog den med 1 point, og dermed blev Kiwi dagens bedste på distancen.
En kæmpe-triumf for de to- og firbenede helte fra Støvring DcH..!

FOTO: Catrine Møller og Buddy, dansk elite spor champion.

Share.

Der er lukket for kommentarer.