CAMRO vinder kommunens Erhvervspris for miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

0

Årets modtager af Rebild Kommunes Erhvervspris, Vækst- og Udviklingspris er CAMRO ApS, Nørager, som har imponeret udvælgelseskomiteen med virksomhedens fremdrift og ambitioner.
– CAMRO har vist, at en virksomhed med base i Nørager kan skabe vækst og arbejdspladser i hele Rebild Kommune. Deres nytænkende produkt, som dræber rotter uden brug af gift, har et stort potentiale indenlands såvel som i udlandet. Med de nye europæiske standarder for giftudledning vil CAMRO stå meget stærkt i den globale rottebekæmpelse i fremtiden, siger Jane Bejlegaard Lindberg fra Business Rebild om valget af CAMRO.

CAMRO, som producerer en bred vifte af kvalitetsprodukter til skadedyrsbekæmpelse, er meget beæret over at modtage erhvervsprisen og særligt glad for, at virksomheder i de mindre byer i kommunen også bliver lagt mærke til.
– Det har utrolig stor betydning for CAMRO og vore medarbejdere at modtage denne pris, lød det fra direktør Kurt Sørensen ved prisoverrækkelsen påErhvervsudviklingsrådets årsmøde i Støvring i onsdags.
– Det gør os stolte og giver yderligere motivation til at forfølge vore ekspansionsplaner i fremtiden. Vi er som lokal virksomhed utrolig glade for, at der også bliver lagt mærke til de virksomheder, som ikke lige er placeret omkring de primære vækstområder, siger Kurt Sørensen, direktør for CAMRO ApS.

CAMRO klar til næste fase
Virksomheden er i fuld gang med at styrke og udvikle forretningen, og som en del af denne strategi er nye kræfter tiltrådt i den eksisterende ejerkreds i CAMRO.
– Vi har lige sagt goddag til en ny medejer Torben Villadsen, som bliver salgsdirektør hos CAMRO, fortæller direktør Kurt Sørensen. – Torbens store erfaring med salgsarbejde og ledelse skal bruges til at opbygge en salgsafdeling med de dygtigste medarbejdere i branchen og styrke den interne ledelse af virksomheden. Dette er en del af en større plan om at løfte CAMRO ind i næste fase af virksomhedens udvikling og vækst, slutter Kurt Sørensen.

FOTO: Marianne Westergaard, formand for Rebild Erhvervsudviklingsråd og Kurt Sørensen, direktør, CAMRO ApS
Ud over en specialdesignet statuette fra den lokale virksomhed Induflex, blomster og et gavekort på 10.000 kr. får CAMRO også æren at sidde med i udvælgelseskomiteen, når næste års vinder af Vækst- og Udviklingsprisen skal udvælges.

Share.

Der er lukket for kommentarer.