Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic blev Årets Cykelevent 2017

0

Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic Triatland Rebild vandt fredag aften cykelmiljøets prestigefulde pris Årets Cykelevent 2017. Prisen gives til en særlig begivenhed, der bedst har fremmet kendskabet til dansk cykling i det forgangne år og som har formået, at være nyskabende med høj deltagertilfredshed.

Cykelstafetten var nomineret sammen med bl.a. Europamesterskaberne i landevejscykling i Herning og Coast 2Coast Jylland, men tog sejren. I afgørelsen blev der lagt vægt på den høje trafiksikkerhed, der omgiver stafetten, dens sociale kvaliteter, holdkonkurrencen og det forhold, at distancen ikke er længere, end at alle kan deltage.
Danish Bike Award blev afholdt i Docken i København fredag d. 17. november, og blandt de eftertragtede priser uddelte man prisen til Danmarks bedste Cykelevent i 2017.

Et stort skulderklap
For Cykelstafetten er pristildelingen et stort skulderklap og en anerkendelse af ønsket om at arrangere cyklingens svar på DHL-Stafetten.
– Det var en stor aften i fredags, udtaler arrangør Ole Egeblad, som kalder prisen en »endnu større opmuntring i forhold til arbejdet med Cykelstafetten i 2018 som vi er i fuld gang med netop nu«.
Ole Egeblad tilføjer: – Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne i 2017, og den vurdering blev delt af alle dem, der har stemt på os og af juryen – så vi er glade.

Planlægning
– Vi er allerede nået meget langt med 2018, hvor vi gennemfører tre afdelinger af Cykelstafetten Spar Nord – i Rudersdal i Nordsjælland, omkring Kolding og i Rebild Bakker, og vi lancerer i næste uge et par spændende tilbud til virksomheder og klubber«, lover Ole Egeblad, som sender en tak til de virksomheder og myndigheder, der har været med til at gøre stafetten mulig:
– Cykelstafetten Spar Nord var aldrig kommet i mål uden en uvurderlig opbakning fra Sponsoren Spar Nord, Kommunerne Rebild, Rudersdal og Kolding – de respektive politikredse og i særdeleshed Rigspolitiets Idrætsforening som er teknisk medarrangør.

Se eventuelt mere om prisuddelingen her:
http://www.danishbikeaward.dk/

Læs mere om Spar Nord Cykelstafetten her:
www.cykelstafetten.com

Cykelstafetten
Spar Nord 2018:
– Kolding d. 27. Maj
– Rudersdal d. 3. Juni
– Triatland Rebild d. 2. september (inklusive Carlos Sastre Classic)

FOTO: Tour de Francevinderen Carlos Sastre var begejstret for
arrangementet og terrænet omkring Rebild Bakker, da han tidligere på året deltog i premieren på cykelløbet Carlos Sastre Classic.

Share.

Der er lukket for kommentarer.