Dette skal du være opmærksom på, når du køber på afbetaling

0

Det er i Danmark blevet ganske populært at købe varer på afbetaling. De seneste 5 til 10 år vælger flere og flere forbrugere at købe på faktura eller ved hjælp af afbetaling, når de handler på nettet. Det kan der være mange gode grunde til hvorfor, og i dagens skriv vil vi gerne komme omkring nogle af de fordele og ulemper, der kan være ved at gøre dette.

Vores forhåbning er, at det kan gøre dig klogere på området og give dig et indblik i, hvad man bør være særligt opmærksom på, før man springer ud i denne form for betalingsløsning.

Køb på afbetaling kan blive en dyrere fornøjelse end først antaget

Man må ikke undervurdere, hvor mange penge både gebyrer og renter kan løbe op i, hvis man lader det løbe løbsk. Netop derfor er det vigtigt, at du altid har styr på at få betalt dine afdrag indenfor rette tid. Det er blandt andet noget, som NemAfbetaling.dk gør uhyre meget ud af at informere deres besøgende omkring. Hos NemAfbetaling.dk kan du læse omkring de mange forskellige former for afbetaling. Derudover gennemgår hjemmesiden enkelte kategorier såsom tøj på afbetaling eller elektronik på afbetaling.

Søger du derfor mere viden omkring denne betalingsløsning, så kan vi anbefale at hoppe ind forbi NemAfbetaling.dk.

Glem ikke at lave et budget

For at være sikker på, at du ikke ender med at skulle betale høje gebyrer eller renter, så skal du sørge for at lave et budget. Dette budget skal sikre, at du ikke pludselig gældsætter dig mere end du har mulighed for at betale tilbage.

Selvom du køber på afbetaling, så betyder det stadig, at du er i gæld. Du skal blot tilbagebetale henover et stykke tid. Når du køber på nettet, kan det pludselig se ganske billigt ud af købe en ny computer for 100kr pr. måned, men vær særligt opmærksom på hvor lang tid du skal afbetale henover. Ofte ender det med at blive flere år, og dette skal du naturligvis være indstillet på, inden du takker ja til at købe på afbetaling.

Du kan købe på afbetaling i mange butikker online

Rigtigt mange butikker på nettet er begyndt at tilbyde forbrugere at købe på afbetaling. Det skyldes blandt andet at services såsom ViaBill og Klarna gør det både nemt og overskueligt. Overvejer du derfor at købe på afbetaling, så kan det anbefales at kigge efter de 2 førnævnte services logoer.

Vi må dog atter understrege, at du skal sørge for at have lagt et budget, inden du køber på afbetaling.

Share.

Der er lukket for kommentarer.