Eniro Nyheder

0

Der findes rigtig mange nyhedsmedier på det danske marked. Faktisk findes der uoverskueligt mange. Derfor kan det være vanskeligt at finde hoved og hale i jungle af medier og nyheder. Særligt hvis man vil undgå at misse vigtige nyheder, da det er forskelligt, hvilke historier og nyheder medierne vælger at dække.

Heldigvis kan du bruge Eniro Nyhedsindex til at opnå et overblik over de mange danske medier. Der er nemlig en stor del af dem, der er repræsenteret på siden, hvor du ligeledes kan se de seneste nyheder fra dem. Det sikrer, at du nemt får et overblik over den daglige nyhedsstrøm, hvis blot du bruger Nyhedsindex fra Eniro.

Flere hundrede nyheder om dagen med Eniro

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der hver dag skrives et stort antal danske nyheder. Faktisk både skrives og udgives der flere hundrede nyheder om dagen. Det er ikke dem alle, der har din interesse, men det ændrer dog ikke på, at de stadig er en del af nyhedsstrømmen.

Hvis du ikke har interesse i at læse dem, så skal du være i stand til at filtrere dem fra. Ikke desto mindre, er det rart at have et sted, hvor du kan få et samlet overblik over de mange nyheder og medier. Derved kan du hurtigt se de forskellige overskrifter, hvorefter du kan vurdere, om du ønsker at læse videre.

Af den grund er der også mange, der har en Eniro startside. Det sikrer, at de som noget af det første får et overblik over de seneste nyheder, når de åbner deres browser. Desuden medfører det også, at man ikke selv skal opsøge nyhederne, da man blot får dem serveret i Nyheds Index fra Eniro.dk.

Hvad det også betyder er, at det ikke er Eniro selv, der står for at levere nyhederne. Derimod hjælper de dig med at få overblik over, hvor du kan finde historierne henne.

Simpel opsætning giver bedre overblik hos Eniro Nyheder

Hos Eniro Nyheder er der i høj grad én ting, der er i fokus; at det skal være nemt for deres brugere at bruge siden. Derfor har de ikke brugt tid, plads eller penge på en lang række smart detaljer eller funktioner. I stedet har de valgt at holde fokus på det, som hele deres tjeneste handler om; at give et overblik over nyheder.

I og med, at det er her, de har valgt at holde fokus, er det også det, som folk bruger deres tjeneste for. Folk bruger den derfor ikke for at finde links til andre sider, selvom det også er muligt. I stedet bruger de den til at scrolle lidt gennem den daglige nyhedsstrøm, indtil der er en overskrift, der springer i øjnene.

På deres side vil du blandt andet blive præsenteret for nyheder fra de følgende medier:

 • Ni News
 • BT
 • Ekstra Bladet
 • DR: Nyheder
 • A4 nu
 • TV2
 • Berlingske
 • Børsen
 • Jyllands-Posten
 • Politiken
 • dk
 • dk
 • dk
 • Kristeligt Dagblad
 • dk
 • dk
 • Jubii

Hvert medie har sin egen boks

Hvert af de medier, der er at finde i listen herover, har fået deres egen boks i Nyheds-Index. Ved deres boks har de fået deres logo i toppen, hvorfor det er nemt at se, hvor de forskellige historier kommer fra. Er der et eller flere medier, som du foretrækker at læse nyheder hos, kan du derfor nemt finde frem til deres boks.

Ikke nok med det, så er det også med til at gøre det let at undgå de medier, der ikke har din interesse. Udover de medier, der er nævnt i listen herover, er der også en række mere nichespecifikke medier at finde på deres side. Det er ikke sikkert, at de har din interesse, og derfor er det en fordel, at det er nemt at undgå dem.

Har du altid haft svært ved at finde rundt i de mange medier og nyheder på det danske marked? I så fald er det en god idé, at du begynder at gøre brug af Nyheds-Index fra Eniro til at få et godt overblik. Der er ganske enkelt ikke lettere måder at gøre det på.

Find links til nogle af Danmarks største hjemmesider

Ikke nok med, at du via Nyheds-Index, som i dag også hedder Ni.dk, har nemt ved at få et godt overblik over de mange nyheder og medier, der er at finde på det danske marked, kan du også bruge siden til andet. Fx er det muligt at bruge siden til at skabe et overblik over en række af de største danske hjemmesider.

Hvis du ikke er bekendt med, hvad der findes af større hjemmesider i Danmark, er dette derfor en god måde at finde ud af det på. De har nemlig samlet langt de fleste af dem på et sted. Netop derfor er det meget mere, end blot et indeks over nyheder. Det kan bedre beskrives som en stor linkguide, der linker til det meste.

Hvad det betyder er, at du også kan bruge siden til at søge inspiration og nye sider at læse på. Det er også et godt bevis på, at det er en side, som kan bruges til en lang række formål. Selvfølgelig er det også noget, der har spillet en stor rolle i, at det i dag kan bryste sig af at være en af de mest populære websider i Danmark.

Eniro er populært brugt som startside

Som der også er givet udtryk for før, så er der tale om en webside, som rigtig mange bruger som startside. Det er der god grund til. Det handler i høj grad om, at man kan få et godt overblik over de seneste nyheder, lige så snart man åbner sin browser. Det er der rigtig mange, der sætter stor pris på at kunne.

Er det også noget, der lyder som en fordel i dine øre, er det selvfølgelig værd at overveje også at bruge det som din startside. Hvis du har et ønske om dette, men ikke ved, hvordan du konkret skal bære dig ad med det, så kan du faktisk finde en guide til det på deres Om os-side.

Share.

Der er lukket for kommentarer.