Et sildebensbord er blevet allemandseje!

0

Annonce

I øjeblikket er sildebensborde blevet det helt store hit, når det kommer til indretning. For mange årtier siden blev sildebensteknikken anset som noget, kun den rigere del af befolkningen kunne have som en del af deres indretning og som oftest i form af gulve. Nu er sildebensteknikken dog blevet allemandseje, idet teknikken i dag bruges til mange andre ting end bare gulve. I dag ser man eksempelvis sildebensborde og -bænke blive en mere og mere integreret del af indretningen i de danske hjem. Kunne du også tænke dig et sildebensbord eller måske bare kende lidt bedre til denne teknik, så har vi samlet alt, hvad der er værd at vide om dette her i artiklen.

Sildebensflet – en gammel teknik får nyt liv

I dag er det ikke længere kun de flotte parketgulve, der er prydet af det smukke sildebensflet, nej i dag har alle muligheden for at investere i et sildebensbord til hjemmet. Er du således vild med denne teknik og det særlige mønster, er et sildebensbord en oplagt mulighed for at få denne inkorporeret i dit hjems indretning. Selve teknikken kan dateres flere årtier tilbage i tiden og blev her som oftest brug til gulve for dem, der havde råd. Det er også derfor, at man specielt ser denne teknik i ældre herskabslejligheder eller i større sale på godser og mindre slotte. Teknikken blev anset som værende luksuriøs og eksklusiv for overklassen og bestemt ikke noget, man kunne kalde allemandseje.

I dag forholder det sig dog anderledes, og sildebensteknikken ses i dag anvendt til særligt borde og bænke. Resultatet er et smukt håndlavet mønster, der ligner, at forskellige træstykker er blevet flettet sammen af den dygtige håndværker. Det flettede træmønster har stadig den dag i dag aner fra gammel tid og bliver i nogen grad anset for at være et luksuriøst mønster at tilføje til boligens indretning. Forskellen er dog bare, at i dag kan alle erhverve sig et flot møbel med denne teknik inkorporeret i designet.

En af de største tendenser i møbelverdenen

I øjeblikket er sildebensflet blevet til en af de største trends, når det kommer til indretning. Man finder således alt fra borde til gulve og smukke bænke udført i denne teknik på diverse indretningsblogs, hjemmesider og ikke mindst på de sociale medier. Det er blevet moderne at have en eller anden form for sildebensflet i sit hjem, og det ser ikke mindst godt ud, når man poster billeder til de sociale medier af sin søndagsbrunch eller drinks på en fredag aften. Sildebensmønsteret vil tilføje noget unikt til enhver indretning og vil uden tvivl give en luksuriøs æstetik.

Sildebensborde er nemme at inkorporere i ens indretning, og du finder sågar mange forskellige farver og størrelse af disse borde. Du kan tilmed vælge imellem, om det skal være et firkantet eller rundt bord, der skal pryde dit hjem. I alle tilfælde vil det være en flot detalje til din indretning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.