Få personlighed ind i dit hjem med billeder og plakater på væggene

0

Vil du også gerne have et hjem, hvor din personlighed får lov til at skinne igennem, og hvor ingen skal være i tvivl om, at det er dit hjem? Så handler det om at mærke efter for at finde frem til, hvad der kendetegner dig, og hvordan du kan få det frem i din indretning.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du skal indrette med dit eget personlige præg, er et godt tip at hænge billeder, malerier og plakater, som du godt kan lide, op på væggene.

Rart med lidt at kigge på

En af fordelene ved at indramme et billede eller en plakat, som du kan hænge på din væg, er, at der altid vil være noget at kigge på. Det vil skabe både liv og personlighed i boligen, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan hænge op.

Familiebilleder, kunstplakater eller noget helt tredje?

Det er helt forskelligt fra person til person, hvad vi gerne vil have på vores vægge. Nogle holder af at have billeder af deres familie hængt op, så de kan mindes gode minder og hele tiden kan kigge på dem, de holder af.

Andre foretrækker at hænge plakater op, uanset om det så er i form af et billede af deres yndlingsfodboldspiller eller en plakat fra en kunstudstilling.

Der er ikke noget facit på, hvad der er det mest rigtige at hænge op. Det er nemlig først og fremmest en smagssag. Derfor skal du blot tænke på, hvad du selv vil blive glad for at have hængende.

Find den perfekte ramme

Når du har fundet det, du vil hænge op, mangler du bare at finde en passende ramme. Når billedet kommer i den rette ramme, vil det se meget flottere ud og indgå som en del af indretningen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.