Familie og fodklinik nu genhuset efter voldsom brand

0

Ildebrand i boligen er de fleste familiers mareridt.
For familien Laursen,Grangårdsvej 74 i Støvring, blev mareridtet til virkelighed forleden, Janni Laursen Klinik for Fodterapi
– Pinselørdag morgen, brændte en tredjedel af vores hus, resten blev så sodskadet ,så vi kun stod tilbage med det tøj vi kunne nå at få på, fortæller Jannie, som iøvrigt er gift med Mark Laursen, grundlægger og leder af løbe- og motionsklubben Runners.dk. Hun har hidtil drevet Klinik for Fodterapi på hjemadressen.

– Jeg mistede samtidig med branden også mulighed for at udføre mit erhverv, da branden i høj grad også gik ud over min klinik; – det medførte, at mine patienters behandlingstider i næsten tre uger blev aflyst, fortsætter Janni.
– Jeg havde netop fejret 8 års fødselsdag i klinikken og 10 års jubilæum som fodterapeut,- det var ikke lige på denne måde, jeg havde tænkt det skulle “fejres”.

Genhusning mens hjem-
løse i det næste halve år

Familien Laursen har fundet en midlertidig løsning og er genhuset i en lejet bolig frem til det delvis nedbrændte hus ved Grangårdsvej er færdigrenoveret, formentlig i løbet af et halvt års tid.
– Det betyder også, at klinikken midlertidigt er flyttet til andre lokaler her i Støvring, hos hudplejeklinikken La Femme i Jernbanegade 11 frem til klinikken derhjemme er istandsat, fortæller Janni og glæder sig midt i de triste omstændigheder over et godt lyspunkt: – Jeg er blevet taget utrolig godt imod af pigerne hos La Femme, og nyder at have kollegaer lige nu.; mine patienter skal bare møde op til aftalt tid på den nye midlertidige adresse.
– Nærmere informationer fremover, mens renoveringen af huset er i gang, kan findes på klinikkens hjemmeside: www.fodterapistovring.dk eller facebooksiden www. facebook.com/fodterapi.9530, slutter Janni Laursen og understreger:
-Mine behandlinger er naturligvis de samme som før trods nye omgivelser, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at mine patienter føler sig mindst lige så velkomne som før; jeg er glad for at være tilbage i min virksomhed igen i andre rammer end før, og er utrolig glad for at se mine patienter igen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.