Fanget i Farten – uge 22 – 2015

0

Ældrepleje: Mariagerfjord Kommune iværksatte i sidste uge en stor spørgeskemaundersøgelse blandt kommunens ældre. Formålet er at undersøge tilfredseden på hele ældreområdet. Det er led i en større undersøgelse. Alle ældre, som modtager hjemmehjælp fra enten kommunen eller en privat leverandør, samt beboerne på plejehjemmene vil modtage et spørgeskema.

Far reddede 13-årig: Forrige weekend, søndag den 17. maj, sad en 13-årig dreng fast i mudderet i en stort vandhul i Nørager. Drengen kom i vanskeligheder kort før middag, og politiet blev tilkaldt. Der blev rykket ud med redningsmandskab fra både Rebild Kommune og Beredskabscenter Aalborg. Inden de nåede frem, var det dog lykkedes drengens far at redde sin søn op af vandet. Drengen blev kørt på sygehuset, men udover at være blevet noget forfrossen og forskrækket efter opholdet i vandet, var drengen uskadt.

Smukkest i landet her: Den engelske rejseside The Culture Trip har udpeget Mariager som en af Danmarks ti smukkeste byer. Siden, som har hovedsæde i London, fokuserer på oplevelser indenfor blandt andet kunst, mad, kultur, arkitektur m.v. i hele verden. Freelance journalist Helen Armitage har udfærdiget listen over ”The 10 Most Beautiful Towns in Denmark (De 10 smukkeste byer i Danmark, red.). På listen har Mariager blandt andet selskab af Ribe, Skagen og Dragør.

Dans under Bøgen: Denne fredag, den 29. maj, genopstår en gammel traditionsrig fest: Dans under Bøgen. Vores Avis har tidligere bragt en omtale af dette arrangement. Denne kan læses på vores hjemmeside www.vores-avis.dk. Der bliver tale om en hyggelig aften under de lysegrønne bøgetræer med både mad, musik og dans m.m.

Gang i Danmark: Siden oktober sidste år har Støvring jævnligt fået besøg af musikalsk underholdning som del af projektet Gang i Danmark. Således har blandt andre Mek Pek, Maria Montell og Louise Dubiel været forbi for at sætte gang i byen med en lille koncert en fredag eftermiddag. Næste koncert finder sted fredag den 4. juni. Og denne koncert vil måske tale til det lidt mere modne publikum, da vi godt kan afsløre, at det er dansktop, der er på den musikalske menu denne eftermiddag.

Share.

Der er lukket for kommentarer.