Folke Race og Rally Cross DM-slutspurt på Nysum Banen i weekenden

0

Efter en veloverstået RallyX Nordic 2018 fortsætter løbsaktiviteterne på det lokale Rally Cross-stadion i Nysum ved Ravnkilde. Motorsport Nordjylland (MNJ) byder alle velkommen til en kombineret Folke Race og Rally Cross-løbsweekend 8.-9. september.

– Traditionen tro er MNJ’erne godt med fremme i DM-slutspurten for de enkelte klasser, fortæller MNJ- formand Finn Knudsen.
– Specielt i FR-klassen er der udsigt til nordjyske medaljer, da 6 ud af de 7 øverste i pointstillingen er MNJ-kørere.

Anders Salomonsen har været suveræn gennem DM-sæsonen 2018 med 4 sejre ud af 5 mulige, og fører derfor DM-stillingen foran vendelboen Jonas Wunderov.
Herefter følger MNJ’erne Kristian Schack, Mathias Sanderhoff, Kasper Kudahl Christensen, Dennis Hedegaard samt Kristine Cilleborg Madsen.
– I Ungdoms-klassen er familien Cilleborg Madsen også stærkt med fremme, fortsætter Finn Knudsen.
– Her ligger Lærke på en foreløbig toer foran Simon på fjerdepladsen. Magnus Smed har her kørt sig ind på tredjepladsen.

Trine Hougaard Haferbier startede 2018-sæsonen med at køre i FR-klassen, men skiftede herefter til Ladies Cup. Nordjyden har derfor indledt en intens fight mod en slut-topplacring, og ligger i øjeblikket på en foreløbig femteplads.
– Der køres Folke Race lørdag, og om søndagen skifter vi til Rally Cross, forklarer Finn Knudsen. – Her har deltagerne netop genfundet pusten efter den hektiske nordeuropæiske 2WD-finale på vores motorbane.
I 1,6 liters klassen er der dækket bord til en hektisk DM-afgørelse. MNJ’eren Mathilde Lindrup ligger lige i slipstrømmen på vendelboen: Simon Haven. Bror Frederik har derimod fokus på at score DM-bronze i klassen med en placering som foreløbig firer.
Hos de tunede SUPER 1600-biler fortsætter den interne MNJ-fight, hvor Emil Nielsen i Citroën Saxo har oparbejdet en solid DM-føring foran Morten Kok i Honda Civic. Majbritt Linnemann (Peugeot 208) har vist stigende fartkurve, og får konkurrence af den nykårede bronzevinder i det nordeuropæiske mesterskab: Mads K. Andersen i VW Polo.

– I SUPER 2000 har superfighteren Allan Jørgensen oplevet en god sensommer, konstaterer Finn Knudsen. – Konkurrenceheldet og dramaet har været på hans side, og derfor er Allan tilbage i DM-chancerne med en foreløbig treer i Opel Corsas C’eren.
Samme nytte af konkurrence-anstrengelserne har svigtet Kenneth Konge i BMW E36. Den nykårede vice-nordeuropæiske mester har derfor svoret DM-revanche på hjemmebane, men kommer i vanligt skrapt selskab af Peter T. Jensen (Volvo) og svenskeren Mikael Persson (VW Golf).

Share.

Der er lukket for kommentarer.