Fond-støtte til morgen-svømning i Terndrup, – og MEGET MERE..!

0

Pensioniststøttefonden, som arbejder for at fremme socialt samvær i den tidligere Skørping Kommune, har ved den netop afsluttede ansøgningsrunde udvidet feltet til også at støtte morgensvømningen i Terndrup Svømmehal.

Pensioniststøttefonden støtter aktiviteter for pensionister, herunder indkøb af hjælpemidler, og på det seneste bestyrelsesmøde blev der blandt andet  bevilget 17.500 kr. til Terndrup Idrætscenter. Pengene skal bruges til et tilbud om seniorsvømning henover efteråret og vinteren, hvor lokale seniorer i tre måneder kan mødes til morgensvømning og gratis kaffe med rundstykker bagefter.

– Kaffe og rundstykker er bestemt dejligt, men det sociale samvær og snak på tværs for de ældre henover kaffen er mindst ligeså vigtig, siger bestyrelsesformand for Pensioniststøttefonden Ole Frederiksen og fortsætter: – At mødes med ligesindede uden for hjemmet er guld værd – og det er noget af det vi vægter højt, når vi uddeler midler i fonden.

Sundhed i fokus

At der er et sundt islæt er heller ikke uvæsentligt for fonden:

– vi arbejder for øjeblikket også på at kunne tilbyde fitness i Skørping Idrætscenter og gymnastik i Bælum Hallen, siger Ole Frederiksen.

De øvrige, som i denne omgang fik bevilget penge fra Pensioniststøttefonden, er:

Bestyrelsen i Pensioniststøttefonden har i denne ombæring også bevilget midler til:

  • Møllevangens Venner, som fik 8.000 kr. til banko, tirsdagsunderholdning samt til en glasfiberko til at pynte udenfor i haven
  • 3F – Efterløns- og seniorklub, Skørping/Kongerslev modtog 6.000 kr. til endagstur til grænsen
  • Terndrup – Blenstrup og omegns pensionistforening fik 8.000 kr. til en bustur til Samsø med rollator og juletur til Voergård Slot.
  • Aserne i Blenstrup modtog 1.050 kr. til entré til Den Italienske Have ved Hobro
  • Brugerrådet ved Terndrup Ældrecenter fik 8.000 kr. til indkøb af rollatorer og kørestole samt til indkøb af solafskærmning
  • Brugerrådet ved Skørping Ældrecenter modtog 8.000 kr. til aktiviteter, arrangementer og udflugter
  • Teglgårdsmindes Venner fik 8.000 kr. til en bogvogn til nyindkøbte sangbøger samt to gasgriller.

FAKTA om Pensioniststøttefonden:

Pensioniststøttefonden er stiftet af afdøde gårdejer Knud Valdemar Kjeldsen fra Horsens Østergårde, som efterlod sin formue til den tidligere Skørping Kommune.

Fonden støtter indkøb af hjælpemidler til og aktiviteter for pensionister, der bor i den tidligere Skørping Kommune. Både enkeltpersoner, foreninger, grupper kan søge støtte.

Næste ansøgningsrunde bliver formentlig til foråret 2016 og vil blive annonceret i lokalpressen.

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.