Foråret synges ind i Aarestrup og Haverslev: Korværk, fællessang og fortælling

0

Tilhørerne kan glæde sig til en dejlig omgang ”Fynsk forår” i Aarestrup Kirke på mandag aften, – og i Haverslev Kirke to aftener senere, onsdag den 16. maj.
De to aftener i næste uge opfører Aarestrup-Haverslev kirkers kor nemlig Carl Nielsens sprudlende korværk ”Fynsk Forår” i de to kirker, og ALLE er hjerteligt velkomne til at lytte med.

Værket er blevet tilpasset korets størrelse, de solistiske indslag varetages af de forskellige korgrupper og en solist fra koret, orkesterdelen er omskrevet for klaver og lagt i hænderne på pianisten Inger Marie Jakobsen, og organist og korleder Anette Kjær dirigerer værket.
Det er således en helt igennem lokal udgave af det kendte værk, der vil kunne opleves i Aarestrup og Haverslev kirker.
Koncerten indledes med en række fællessange, som på hver deres måde tegner et billede af forårets livfuldhed, sommerens ro og komponisten Carl Nielsens berømte korværk, Fynsk Forår.
Fællessangene kædes sammen af fortælling ved korets dirigent, Anette Kjær.
Efter koncerten mandag aften inviterer Aarestrup Menighedsråd på aftenkaffe i Aarestrup Forsamlingshus, og aftenen slutter med et par af vore allersmukkeste sommeraften-sange.

Korets forårskoncert gentages som nævnt onsdag aften den 16. maj i Haverslev Kirke.
Efter koncerten er Haverslev Menighedsråd vært ved et lille ost – og rødvins-traktement i Sognets Hus, og der afsluttes med aftensang. – Alle er meget velkomne til begge aftner, og der er gratis adgang.

Share.

Der er lukket for kommentarer.