Disse fordele er der ved at bruge Google Chrome

0

Omkring to tredjedele af alle, der hver dag surfer rundt på nettet verden over, bruger Google Chrome. Der er da også gode grunde til, at den bruges i stedet for eksempelvis Firefox og Internet Explorer. Google har udviklet en solid browser, der er nem at bruge for alle, uanset hvem man er. Man behøver ikke at have de mest avancerede eller tekniske evner for at benytte den. Her er nogle af de fordele, der gør, at Google Chrome er den førende internetbrowser på kloden.

Den hurtige og sikre browser

Det er utrolig nemt at komme i gang med Google Chrome. Du kan hurtigt starte med at søge rundt på forskellige sider. Det kan du, da installationen blot tager sekunder at få overstået. Det drejer sig om et par få hurtige klik, og så kan du komme i gang med at surfe rundt. En af de primære årsager til, at denne browser er så populær, er dens hurtighed. Der er en gennemgående konsensus verden over om, at den er blandt de hurtigste browsere. Den slår konkurrenter som Internet Explorer og Firefox. Browseren opdateres ydermere ofte. Disse opdatering involverer ofte, at der laves ændringer til sikkerheden. Når vi klikker rundt på hjemmesider hver dag, så er der altid risiko for, at vores enhed infiltreres. Chrome har beskyttet browsing indbygget, og det kan let tilgås og tilpasses gennem en hurtig søgning i indstillingerne.

Design og brugeroplevelse

Browseren har et let og minimalistisk design, der gør, at den er intuitiv at lære. Når det kommer til UX, der på engelsk kaldes user experience, så er Chrome en af de førende. Det er ligeledes en af de store punkter, der gør, at den så populær hos alle. Det er let at tilpasse sin forside, så man har de typiske sider, som man bruger hver dag, tilgængelige. Desuden er det let at tilpasse farver og baggrunde, hvis man har lyst til det. Sker det måske, at din computer bryder ned, så er den hurtig til at hjælpe dig tilbage på sporet, når der kommer liv i computeren igen. Har du haft 15 faner åbne med vigtige informationer, som man måske ikke lige fik skrevet ned, så spørger Chrome, om man vil gendanne dem. Det er en nyttig funktion, der kan forebygge meget frustration.

Uendelige muligheder for tilpasning

Google har en webshop, hvor man kan finde en lang række gratis udvidelser til browseren. Man kan også finde lignende i Firefox og Internet Explorer, men ingen har det antal, der findes her. Udvidelser er små programmer og brugertilpassede funktioner, der kan tilføjes for at gøre den daglige aktivitet lettere. Du kan finde udvidelser til alverdens ting. Hvis man eksempelvis har problemer med at koncentrere sig, fordi man har lyst til at åbne Twitter eller YouTube hele tiden, så kan man hente Forest. Denne udvidelse sætter en tidsbestemt begrænsning på, hvilke sider man kan tilgå. Med lidt let gamification sørger udvidelsen for, at du kan plante et virtuelt træ for at visualisere din produktivitet. Der er til gengæld ingen begrænsninger på, hvad du kan finde udvidelser til. Det er bare at søge.

Share.

Der er lukket for kommentarer.