Foredrag med Dyrlæge Bille i Hundeforeningen Himmerland

0

Hundeforeningen Himmerland fejrer 10 års jubilæum i år. I jubilæumsåret 2015 laver foreningen en række tiltag og arrangementer, hvoraf nogle er åbne for alle. I den forbindelse er Hundeforeningen Himmerland vært ved et foredrag med den berømte Dyrlæge Bille. Hans Peter Ruwald ”Bille” er en af Nordeuropas dygtigste dyrlæger, og d. 18. april besøger han Skørping Idrætscenter, hvor foredraget holdes kl. 14.00.

Dyrlæge Bille fra Kruså har speciale i hundeadfærd. Han har været dyrlæge siden 1978 og gennem tiden brugt sin store viden om hundes adfærd til blandt andet at træne politihunde, narkohunde og hjælpehunde i både Danmark, Norge og Tyskland. På Billes CV står også Slædepatruljen Sirius. Bille har med andre ord en viden om hunde, som få kan hamle op med, men denne deler han nu ud af ved foredraget lørdag d. 18. april kl. 14.00.

Hundeforeningen Himmerland

Arrangøren bag foredraget er dom skrevet Hundeforeningen Himmerland. Foreningen blev stiftet i 2005 og er en lille lokal hundeforening. Bag foreningen står en række hundeentusiaster med bred hundefaglig baggrund, såvel teoretisk som praktisk. Foreningen har træningspladser i Aars og Rebild, hvor de mødes omkring foreningens træningsprogram og socialt samvær mennesker og hunde imellem.

Share.

Der er lukket for kommentarer.