Frostklare nætter kræver fuldt knald på batterierne

0

Vinterens hidtil koldeste nat, mellem torsdag og fredag i sidste uge, var ikke alene kold, frostklar og smuk, men satte sit præg på morgentrafikken i Himmerland og det øvrige Danmark. Falck blev, selv uden nogen form for snefald, udkaldt til næsten tre gange så mange opgaver som på en normal vinterdag.

Falck modtog blot i løbet af morgentimerne langt over tusind henvendelser fra bilister, som havde brug for hjælp i kulden. Den ekstraordinære travlhed medførte desværre – og naturligvis! – en del ventetid.

Flade batterier

Det er især bilbatterierne, der bliver slået ud af nattekulden.

Størstedelen af Falcks opgaver går derfor ud på at hjælpe bilisterne med at starte deres køretøj. Alt disponibelt mandskab arbejder på højtryk for igen at få liv i de ”døde” biler, men der er risiko for ventetid, hvis man får brug for hjælp i vinterkulden, som tilsyneladende truer med at vende tilbage sidst i denne uge, – og nu vist nok med sne.

– Vi håber, at kunderne vil væbne sig med tålmodighed, når vintervejret skaber helt ekstraordinær travlhed, og kunderne derfor blandt andet kan opleve ventetid, når de ringer og beder om hjælp, siger kommunikationschef i Falck Louis Honoré.

…få det nu fixet 😉

Et af de allerbedste råd må vist være: HVIS du allerede har små-problemer med at ”få liv i motoren” selv ved ganske få frostgrader, så skynd dig at få installeret et nyt batteri, – det vil fjerne meget ventetid for både dig selv, de øvrige bilister og ikke mindst Falcks hårdt prøvede ”ismænd”…

Share.

Der er lukket for kommentarer.