”Gammel” Støvring-dreng afdelingsdirektør i Jutlander Bank Suldrup -afløser hvidvaskekspert

0

52-årige Torben Bloch-Nielsen, som er opvokset i Støvring, er tiltrådt som afdelingsdirektør i Jutlander Banks Suldrup-afdeling. Her afløser han Patrick Tindal Pedersen, der er blevet hvidvaskansvarlig i bankens hovedkontor i Aars.

Den nye afdelingsdirektør er et kendt ansigt både internt i banken og i lokalområdet. Torben Bloch-Nielsen har været souschef i Jutlander Banks Connect Privat siden december 2014.

– Jeg er bevidst om, at Jutlander Bank spiller en vigtig rolle for beboerne i Suldrup, og jeg vil gøre en dyd ud af, at banken fastholder sin stærke position i lokalområdet, fortæller den nye afdelingsdirektør og fortsætter: – En meget stor del af beboerne i Suldrup er kunder i Jutlander Bank, og det gør, at jeg glæder mig ekstra meget til at være afdelingsleder lige præcis dér.

– Banken er et stort aktiv for lokalområdet – også for lokalforeningerne og idrætsklubberne – og det vil vi fortsat være i fremtiden,understreger Torben Bloch-Nielsen.

Stillingen som afdelingsdirektør tiltaler ham, da han kan godt kan lide at være med til at træffe beslutninger og vise vejen frem.

Han har boet størstedelen af sit liv i Støvring, hvor han voksede op, men bor nu i Farsø sammen med Mette. Han startede med at arbejde i den finansielle sektor i 1987, men har dog også kortvarigt afprøvet andre jobs – blandt andet har han solgt kopimaskiner, deltaget i bestyrelsesuddannelser og været ejendomsmægler. I sin fritid dyrker han gerne sport: Tidligere mest fodbold og badminton, men nu er det mest golf og løb.

Share.

Der er lukket for kommentarer.