Generationsskifte på manager-posten i Rold Skov Golfklub

0

Golfmanager Birte Hvid fra Rold Skov Golfklub går efter 14 år i jobbet på pension, og siger farvel til arbejdet med at stå for ledelsen af det daglige arbejde med medlemmer, personale, gæster og arrangementer.

Birte er især kendt for sit smilende og altid venlige væsen. Mange kender Birte som en meget dedikeret og engageret turneringsleder fra Golf Tour Nordjylland. Hun har i mange år været primus motor på det årlige succesfulde arrangement. Birte er selv en ivrig og iøvrigt meget habil golfspiller.
Mon ikke hun nu får mere tid til at dyrke interessen sammen med sin mand Klavs….?

Ny manager tiltrådt
Ny medarbejder på posten som manager er Britta Hedegaard.
Hun kommer fra en team-lederstilling i administrationen i Aalborg Kommunes handicapafdeling for børn, unge og voksne.
Derudover har Britta igennem mange år været medlem i Rold Skov Golfklub.
Bestyrelsen har ved ansættelsen lagt vægt på Britta Hedegaards kompetencer og erfaring med administration, økonomi og ledelse, men også det indgående kendskab til klubben betyder meget: – Vi glæder os til samarbejdet, lyder det fra bestyrelsen.

Satser på flere medlemmer
Britta Hedegaard kommer til et baneanlæg under udbygning med nye træningsfaciliteter. En vigtig og altafgørende udvikling for Rold Skov Golfklub.
Arbejdet skulle gerne resul-tere ikke blot i fastholdelse men også fremgang på medlemstallet.
– Vi ved, at Britta ser frem til arbejdet med at udvikle vores golfklub, så den altid er det oplagte valg i vores område. Anlægget myldrer lige nu med ivrige golfere – både nye og gamle medlemmer – men også en masse juniorer, glæder bestyrelsen sig over.Højsæsonen er startet, og Britta får nok at rive i: I uge 22 løber hele 3 turneringer af stablen. Både medlemmer og gæster udefra deltager i denne matchuge på det naturskønne golfanlæg.

Reception
Rold Skov Golfklub markerer managerskiftet ved en afskedsreception i klubhuset på Golfvej 1, onsdag eftermiddag den 16. maj.

FOTO: Fotoet viser Birte Hvid til venstre og hendes afløser
Britta Hedegaard til højre.

Share.

Der er lukket for kommentarer.