Gi’ kommunen én på app’en, – om bump og huller..!

0

Mariagerfjord Kommune lancerer nu en app, som gør det nemt for borgerne at tippe kommunen om fejl og mangler på veje og stier.

Ved hjælp af den nye app kan borgerne let tippe kommunen om huller i vejen, væltede skilte og træer, overfyldte skraldespande eller lignende.

 

Brug for borgernes årvågne blikke

– Vores folk kan selvfølgelig ikke opdage alle fejl og mangler rundt omkring i kommunen. Derfor har vi brug for borgernes vågne øjne, når de bevæger sig rundt i gadebilledet. Og med den nye app gør kommunen det meget nemmere for borgerne at fortælle, hvilke fejl og mangler, de har set, fortæller Jørgen Hammer Sørensen, som er formand for Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune.

Han forklarer, at den nye app, der gratis kan installeres på smartphones, er nem og enkel at bruge: – Når en borger opdager en fejl, kan han/hun via app’en på telefonen udpege, hvor fejlen er på et kort, vælge fejltype fra en liste, angive tidspunktet, tilføje en kort beskrivelse og evt. tage et billede af fejlen. Dernæst skal man blot notere sine kontaktoplysninger og så bare trykke ”send praj”.

Succes andre steder

I Mariagerfjord Kommune håber man, at den nye app vil blive flittigt brugt af borgerne.

– I de kommuner, der allerede har app’en, er folk glade for den, og det håber vi selvfølgelig også, at vores borgere bliver, slutter Jørgen Hammer Sørensen.

 

Fakta

App’en ”Giv et praj” kan hentes gratis til smartphones i henholdsvis App Store (ios) og i Google Play (android).

Det er også muligt at indsende praj på kommunens hjemmeside www.mariagerfjord.dk.

Share.

Der er lukket for kommentarer.