Glade dage med fodboldskole og livret i Haverslev

0

Omkring 25 frivillige hjælpere, trænere og andre brugte i sidste uge en uge af deres sommerferie på at være tovholdere og ledere på FODBOLDSKOLEN i Haverslev, hvor 140 børn fra området fik sig en herlig oplevelse med sol fra start til slut.

– Det har været skønt at se alle de herlige børn udfolde sig og hygge sig sammen, fortæller en af de frivillige, Jane Knudsen, som i køkkenet sammen med sine hjælpere har tryllet enorme mængder af råvarer om til de lækreste livretter til de mange fodboldbørn.
”Mini’erne”, dvs. gruppen af 5-8 årige, deltog tre dage fra mandag til onsdag, mens ”maxi’erne” på 9-15 år gik i fodboldskole hele ugens fem dage.

Hver eneste dag var der lækre madpakker til børnene: – Sidste år var frikadeller det store hit, men i år var det kylling med bacon, som var det foretrukne i de hjemmebagte boller til madpakken, fortæller Jane Knudse, som brugte godt og vel 50 kg mel til de mange boller.
Ellers var det fx stegt flæsk med persillesovs, flæakesteg og frikadeller med kartoffelsalat, der blev serveret.
Når der ikke lige blev spillet og trænet fodbold, var det den udfordrende klatrevæg, som var lejet til fodboldskolen, der tog kegler blandt de mange fodboldtalenter.
Seks meter høj var den, og det var både en udfordring at komme til toppen ad de mange greb undervejs, og at lade sig fire ned igen med ”livlinen”.
På grund af varmen blev der sat utrolige mængder drikkevarer til livs, – kaffe og te naturligvis fortrinsvis til de voksne frivillige, juice og saftevand til børnene, – sidstnævnte i en mnængde på godt 600 liter…!

Share.

Der er lukket for kommentarer.