Glas & Glimt flytter Gourmet under Kronerne til Kulturstationen

0

Siden 2014 har glaskunstner Gitte Klarup hvert år holdt julemarked hjemme i sit værksted ved Jyllandsgade i Skørping under overskriften ”Gourmet under Kronerne”, men pladsen er blevet for trang, og derfor foregår julemarkedet i år ved Kulturstationen i Skørping i weekenden 8.-9. december.

Gitte Klarups smukke, landskendte glasfugle suppleres på julemarkedet af stadig flere boder, i år med både kunsthåndværk, lokale fødevarer og lækre specialiteter.

-Derfor flytter vi nu julemarkedet ned i glasmellembygningen mellem Kulturstationen og Kinorevuen, hvor vi tager både verandaen, mellemgangen og rotunden i brug foruden, at der bliver salg af juletræer og pyntegrønt ude foran på pladsen, fortæller Gitte Klarup.
-Det er et utroligt smukt sted med den gamle stationsbygning, det ikoniske vandtårn og Kulturstationens smukke bygning, som med julebelysning i gaden danner en både hyggelig og historisk ramme om det populære julemarked; – det er det helt rigtige sted, for der er allerede så hyggeligt og juleagtigt i forvejen, siger Gitte Klarup, som glæder sig til julemarked-premieren på den nye lokalitet.

Share.

Der er lukket for kommentarer.