Gør dit hjerte dig til en Rolls Royce eller LADA..? – Få svaret af Keld Sørensen..!

0

Der er masser af viden og gode råd til et godt hjerte-helbred i vente for deltagerne i generalforsamlingen i Hjerteforeningen i Rebild onsdag aften den 7. marts på Rebildhus.
Kardiolog, hjertemediciner og overlæge Keld Sørensen, Farsø Sygehus, kommer og holder foredrag, og der er gratis adgang til arrangementet, blot man lige husker at tilmelde sig inden den 2. marts, som det fremgår andetsteds i avisen.

Keld Sørensen fra Farsø Sygehus indleder generalforsamlingen med foredraget ”Kend dit Hjerte”. (Kører du Rolls Royce eller Lada)?
Foredraget kan nok give anledning til lidt sundhedsmæssig eftertanke hos tilhørerne, afleveret med humor og et glimt i øjet fra en af branchens virkelig erfarne aktører, som har hentet uddannelse, viden og know-how i både ind- og udland.

Udlandet og ”hjertebørn”
Keld Sørensen kom til Farsø Sygehus i 2016 efter en lang karriere på forskellige hospitaler både i Danmark og i udlandet.
Før tilbagekomsten til Farsø Sygehus arbejdede han i en årrække på hjerteafdelingen på Skejby Sygehus, hvor han var med i et team, der arbejdede med ”hjertebørn” (børn med medfødte hjertelidelser).
Keld Sørensen syntes imidlertid, at hjerteafdelingen på Skejby var blevet for stor og uoverskuelig med 60 hjertelæger, heraf 20 overlæger.
Det var årsagen til, at han søgte stillingen på Farsø Sygehus, – hvor han iøvrigt havde været ansat helt tilbage i perioden 1978-81.

Farsø inspirerede
Netop de tre år på Farsø Sygehus inspirerede ham til at specialisere sig inden for kardiologi og specielt hjertemedicin.
Nu er Keld Sørensen så tilbage i Himmerland, og ud over sit daglige virke på Farsø Sygehus, stiller han sig til rådighed som foredragsholder.
– Mød op til et spændende foredrag om en hjertelæges arbejde, om hjertesygdomme og mulige behandlingsmetoder.

– Og ikke mindst: Keld Sørensen gør os på sin egen letforståelige måde bevidste om, hvordan et hjerte fungerer, fortæller Birthe Nielsen fra Hjerteforeningen i Rebild.
– Jeg tør godt love, at det bliver et levende, ”helt nede på jorden foredrag”; vi vil måske opleve at vore hjerter bliver sammenlignet med en bilmotor, for at illustrere at såvel bilmotorer som hjerter findes i forskellige modeller, slutter hun.

Share.

Der er lukket for kommentarer.