Gør rengøring til en leg!

0
Annonce
Måske har du allerede hørt om den populære rengøringsplatform, Happy Helper? Hvis ikke, kan du herunder læse meget mere om, hvorfor du bør overveje at booke tid hos en Helper, der kan komme og klare rengøringen for dig. Happy Helper er en dansk platform, der sætter stor pris på hjælpe danskerne i små som store hjem med rengøringen uden at skulle give en formue for det. Men hvordan virker denne nye platform, og hvorledes får du gavn af den? Læs med herunder og find ud af, om Happy Helper er noget for dig!

Book en Helper når du har brug for det

Når man snakker rengøringsfirmaer, kender mange kun til de større af slagsen. Dem som klarer opgaverne hos større virksomheder eller institutioner på fast basis. Hos Happy Helper har de grebet det lidt anderledes an. Her kan du som privatperson nemlig i stedet bestille rengøring til en overkommelig pris, hvad enten du er studerende og skal flytte ud af din lejlighed eller er forælder i en travl børnefamilie, som med jævne mellemrum godt kunne tænke sig en ekstra hjælp i hverdagen. Hos Happy Helper har du mulighed for helt selv at bestemme, hvornår du kunne tænke dig hjælp til rengøringen, samt hvilke opgaver der skal prioriteres af en Helper.

Stil rengøringsartikler til rådighed og kom hjem til et hus der skinner

Når du booker en tid hos en Helper, kan du forvente, at arbejdet vil blive gjort grundigt og korrekt. De Helpers, der er på platformen, er ikke professionelle i rengøringsarbejdet, men har det i deres bedste interesse at udføre et godt stykke arbejde. Som kunde kan det også være en god idé at lave en forventningsafstemning med din Helper for at være sikker på, at begge parter føler sig sikre og komfortable med de rengøringsopgaver, der måtte være. Det eneste, der er krævet af dig som kunde er, at der står de nødvendige rengøringsartikler til rådighed; således er alle forudsætninger for et godt stykke arbejde opfyldt!

Hjælp til rengøring giver overskud i hverdagen

I en travl hverdag kan den ene dag hurtigt komme til at tage den anden; pludselig er der ikke længere den samme tid til at gøre rent, som der var en gang. I stedet for at bruge mere af den ellers sparsomme tid der er med familien eller venner på at gøre rent, kan dette let klares af glade og entusiastiske rengøringshjælpere, som ynder at udføre et godt stykke arbejde. Hos Happy Helper finder man glade og tilfredse kunder, der jævnligt gør brug af platformen, såvel som Helpers, der glædeligt hjælper til med rengøringen. På denne platform er visionen at alle skal kunne bestille hjælp til overkommelige priser, uanset om man er en travl børnefamilie, der ønsker rengøring på faste ugedage eller er studerende, der har brug for hjælp til at få klargjort lejligheden til et udflyttersyn. Uanset hvad, vil du med garanti kunne finde en Helper i dit nærområde. Sammen kan I derefter aftale hvad, og i hvilket omfang der skal gøres rent. Tøv endelig ikke med at se hvilke muligheder der er i netop dit lokalområde.
Share.

Der er lukket for kommentarer.