Guld til de seje drenge hos Arden undervands-rugbyhold

0

I lørdags hentede IF Jarl Ardens herrehold i undervandsugby en stor ”skalp” hjem til klubskabet: Vinder-pokalen fra Amager Cup 2015, hvor de lokale undervandshelte bankede de øvrige hold fra både Danmark og Sverige ud af bølgerne…

Vi vender i en kommende artikel tilbage til den lokale klub med den sjældne sportsgren på programmet.

Foreløbig kan det konstateres, at IF Jarl Arden gjorde den kraftige hovedrysten fra modstanderholdene til skamme i lørdags: ”Vi har ambitioner om at vinde hele stævnet”, lød det fra de friske Arden-svømmere, og konkurrenterne fra fx København, Trelleborg og Roskilde var ved at falde ned fra omklædningsbænken af bare grin. – Lige indtil de fik en brat opvågnen med hvert sit nederlag til Arden..!

Derefter ventede IF Jarl Ardens evige onde ånd, Vestdyk fra Ringkøbing, men de blev slået sikkert 6-0, hvorefter Køge ventede i finalen, og dén vandt IF Jarl Arden sikkert 4-2, og pokalen var i hus.

IF Jarl Arden tog undervandsrugby på programmet i 2006, og siden er både medlemstal og resultater bare vokset og vokset, i dag med 26 aktive, hvoraf fire er fast inventar på Danmarks U21-landshold.

Fortsættelse følger!

Share.

Der er lukket for kommentarer.