Gymnastikgruppen Sirenerne starter ny sæson med ny ung instruktør på 50+

0

Nu kommer de mørke aftener, og som det fremgår andetsteds i Vores Avis, har den lokale gymnastikgruppe Sirenerne et godt tilbud i ærmet: – Vi skal i gang med motion, og her er gymnastik én af de bedste former, lyder det, og det understreges: – Der er meget at vælge imellem

Sirenerne er et hold for kvinder 50 +, som har lyst til at arbejde med gymnastik på en meget alsidig måde. Foruden grundtræning, som er en forudsætning for al bevægelse, skal både krop og hjerne udfordres lidt, ligesom lattermusklerne også gerne skal røres, mener Sirenerne.
Hvis man derudover har lyst til at bevæge sig til musik af meget forskellig karakter, og også gerne vil indgå i et fællesskab, der vægter det sociale samvær højt, kan man bare møde op: Der er to gratis prøvegange.

Ny ung instruktør
Sirenerne har to instruktører, som arbejder sammen om holdet.
– I år er Hanne Grymer ny instruktør hos Sirenerne; hun er en ung 50 +, og hun kommer som et friskt pust med en nyere tilgang til musik og bevægelse, fortæller Birgit Als Eriksen fra det muntre gymnastikhold.
– Hanne skal arbejde sammen med veteranen Birgit Skovmand, og træningsstedet er Arena Himmerland, med start den 24. september, slutter hun og fortæller, at interesserede kan se mere på www.sirene-gymnastik.dk

FOTO: Hanne Grymer, ny instruktør hos Sirenerne,
klar med godt humør og åbne arme over for nye
Sirener..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.