Har du svært ved at besætte din lederstilling?

0

Annonce

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være lidt op ad bakke, når der er behov for en ny leder i en stilling, du har slået op i din virksomhed. For selvom der ofte vil komme mange forskellige ansøgninger – og eventuelt også flere gode ansøgninger, så er der mange krav, ønsker og behov til en leder. Og netop derfor kan det være svært at finde den helt rette profil.

Det betyder, at det kan tage lang tid at få den åbne stilling besat – og det er noget, der kan blive meget dyrt.

Det er både virkelig tidskrævende og dyrt

Det er især noget, der gælder, når det kommer til de ressourcer og den tid, som du ligger i at få besat den åbne stilling. Og som vi alle ved, så betyder tid penge – og derfor er det en dyr proces at gå igennem.

For ikke nok med at du skal skrive nogle gode stillingsopslag, der tiltrækker opmærksomheden hos den rette, du skal også læse de forskellige ansøgninger igennem og afholde samtaler. Og ved siden af alt dette skal du også selv udfylde den tomme stilling på bedst muligt vis – og det er noget, der kan være yderst krævende.

Få hjælp til professionel lederrekruttering

Derfor findes der heldigvis en helt anden og meget bedre løsning, du kan gøre brug af. Her er der tale om executive search til regnskab, løn og HR. Det vil sige, at du kan gøre brug af et firma med stor erfaring inden for netop lederrekruttering, der således kan tage over på den del af opgaven for dig – og det især hvis der er tale om en leder inden for økonomi, regnskab, løn og HR.

Det kan for eksempel være en CFO, økonomidirektør, lønchef eller en HR-manager, som du står og mangler – og så er hjælpen heldigvis nær.

Share.

Der er lukket for kommentarer.