Havnebyfesten i Støvring på bedding, – med mange nyheder i støbeskeen

0

På et åbent bestyrelsesmøde for Havnebyfesten i Støvring forleden kom der for alvor vind i sejlene, når det gjaldt nye idéer til festlighederne.

Formålet var at få foreninger og privatpersoner på banen med nye idéer og initiativer, og flere end en halv snes mødte frem, klar til at tage en tørn med forberedelser og gennemførelse af den spektakulære havnefest, som i år finder sted fra torsdag den 29. august til lørdag den 31. august.

Alle foreninger og borgere med tilknytning til Støvring var inviteret med til det åbne bestyrelsesmøde. 

Der kom mange gode nye idéer på bordet.

Gode idéer som sikkert vil skabe en masse gode aktiviteter til byfesten.

Mødet startede med et oplæg ved formanden for Skørping Byfest, Rasmus Falk (foto t.h.).

Spørgelysten var stor, for man gør mange ting anderledes i Skørping blot få kilometer fra Støvring, – og hvorfor ikke benytte lejligheden til erfa-udveksling og muligheden for at produktudvikle nye ting begge steder..?!

Der arbejdes nu videre med de nye idéer, som alle tager udgangspunkt i, at de lokale foreninger bærer dem videre.

Anders Norup, formand for Havnebyfesten i Støvring (foto t.v.), var positivt over det store fremmøde og vilje til at tage ansvar for nye aktiviteter.: – Det tegner godt. Der var mange her i aften, som gerne påtager sig opgaven at komme med nye aktiviteter til byfesten, konstaterede han efter mødet.

– Alle kan dog stadigvæk nå at komme med nye forslag, understreger han.

– Bare tag fat i os for en snak eller skriv inde på vores lokale Facebookgruppe som du finder hvis du søger på ”Støvring Havnebyfest” på Facebook.

– Man kan også allerede melde sig til barvagter og ligende nu; man har det sjovt på sådan en vagt – så det er bare med at få meldt sig til så hurtigt som overhovedet muligt..!

FOTO: Rasmus Falk fortæller om organiseringen af den årlige byfest i Skørping

Share.

Der er lukket for kommentarer.