Helligtrekonger-koncert i Torup Kirke

0

På torsdag aften den 5. januar er der Helligtrekongerskoncert i Torup Kirke. Helligtrekongerskoncerten i Torup kirke med besøg af Skørping Sangkor er blevet en fast tradition i St. Brøndum-Siem-Torup pastorat.

Koret dirigeres af Søren Steen Nielsen og i år har koret også en solist med: Sopran Christine Hjort Bjerre, som synger et par solonumre. Koret bidrager med Helligtrekongers musik samt bl.a. Mozarts Ave Verum. Sognepræst Therese Strand Nielsen læser ind imellem de tekster i bibelen, som hører til Helligtrekonger. Der bliver også lejlighed til at synge salmer i fællesskab. Koret selv er iøvrigt vældig glade for at synge i Torup Kirke på grund af den gode akustik. Der er lagt op til en god, afvekslende og velklingende koncert.

Helligtrekonger er den naturlige afslutning på julen, hvor de tre vise mænd fra Østerland følger ledestjernen og finder Jesusbarnet i krybben hos sine forældre. De falder på knæ og tilbeder barnet og bringer gaver: Guld, røgelse og Myrra. De bringer den gode nyhed ud i verden – men ikke til Herodes…!

Share.

Der er lukket for kommentarer.