Hurtigt comeback til Jens Brix Grønhøj i ny lederduo på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole

0

Himmerlandscentrets Idrætsefterskole har netop ansat Jens Brix Grønhøj og Søren Troelsen i en delt forstanderstilling.

Umiddelbarty før sommerferien sagde Himmerlandscentrets Idrætsefterskoles forstander Jens Brix Grønhøj som tidligere omtalt meget overraskende sin stilling op til fordel for et nyt job. Nu er han imidlertid tilbage som forstander på efterskolen i en delt forstanderstilling sammen med den hidtidige viceforstander og nuværende konstitueret forstander Søren Troelsen.

Glad for at succesfuldt parløb gennem 11 år fortsætter

– Jeg er rigtig glad for at kunne byde Jens Brix Grønhøj tilbage til skolen, hvor han og Søren Troelsen kan fortsætte det stærke parløb, som de har kørt de seneste 11 år – men nu som sidestillede forstandere, siger bestyrelsesformand Carsten Randers.

– Da dén mulighed opstod, var vi i ansættelsesudvalget ikke i tvivl om, at den konstellation vil være den bedste løsning for skolen, Fokus for ansættelsesudvalget var at finde en forstander, der kunne fortsætte den solide drift af skolen, videreføre skolens værdier og samtidig videreudvikle skolen.

Flair for udvikling og værdier

– Lige netop driften, udvikling og fastholdelse af skolens værdier har Jens og Søren de seneste mange år vist, at de har flair for. De har selv ønsket at blive sidestillede, og samtidig har de overbevist os om, at de stadig har både hjerte for skolen og nye idéer at byde ind med, så vi fortsat kan skabe et fantastisk skoleår for vore 138 elever, siger Carsten Randers.

Nyt job ikke det rette match

Jens Brix Grønhøj er bevidst om den usædvanlige situation, hvor han blot 14 dage efter sin afskedsreception er tilbage  på HCI, Himmerlandscentrets Idrætsefterskole i Haverslev.

– Jeg kunne mærke, at mit nye job ikke var det rette match, fortæller han og fortsætter: 

– Det tog jeg konsekvensen af og fulgte min mavefornemmelse. Jeg var ganske enkelt ikke færdig med HCI. Derfor er jeg også glad for, at jeg har fået muligheden for at vende tilbage, understreger Jens Brix Grønhøj.

Alle glæder sig..!

Også Søren Troelsen er glad for at kunne fortsætte sit parløb med Jens Brix Grønhøj i spidsen for HCI – nu som ligestillede forstandere.

– Jeg er rigtig glad for den løsning. Vi har et unikt samarbejde, og vi har altid været meget ligeværdige i det daglige arbejde. Nu bliver det formaliseret, og det bliver spændende. Jeg ser frem til, at vi sammen med medarbejderne skal videreudvikle skolen til gavn for eleverne, siger Søren Troelsen.

Den nye forstanderduo er iøvrigt tiltrådt med øjeblikkelig virkning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.