Hver anden tjekker internetforhold inden boligkøb

0

netforbindelse er svær at leve uden i dagens digitale Danmark, men det betyder langt fra, at nettet er godt alle steder i landet.
En brugerafstemning på Boligsiden.dk viser, at hver anden undersøger internetforholdene inden et boligkøb

Køb af bolig handler om langt mere, end hvad der er inden for ydermurene af et hus eller en etageejendom. Beliggenhed, infrastruktur og det omkringliggende miljø er for de fleste med til at indkredse, hvor en potentiel ny bolig skal købes.
Men også internetforhold spiller en rolle, viser en ny afstemning blandt brugerne på Boligsiden.dk.
Til spørgsmålet om, hvorvidt der bliver brugt tid på at undersøge mulighederne for godt internet inden et boligkøb, svarer 52 procent, at de tjekker op på forholdene i processen. 45 procent skeler derimod ikke til, hvor godt man kan surfe på de digitale bølger.

Stærkt svingende kvalitet
– At over halvdelen undersøger internetforholdene forud for et boligkøb vidner om en stor bevidsthed omkring den svingende kvalitet, vi ser rundt omkring i landet, siger Birgit Daetz, som er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.
– Særligt yder- og landkommunerne har mange steder brug for et løft, hvis man som område skal gøre sig attraktiv for potentielle købere, som har en hurtig internetforbindelse højt på listen over de vigtigste og mest afgørende ting ved boligkøbet, siger Birgit Daetz og understreger:
– Det gælder eksempelvis, hvis man har hjemmearbejdsplads eller har børn i skolealderen, som er afhængige af adgang til diverse digitale portaler.

(Afstemningen
er foretaget blandt brugerne
på Boligsiden.dk i perioden
13. februar til 2. marts 2018.
I alt er der afgivet 1.259
svar til spørgsmålet)

Share.

Der er lukket for kommentarer.