Hvilken indboforsikring er bedst i test? – Se her!

0

Forbrugerrådet Tænk har analyseret 16 forsikringsselskabers indboforsikringer. Topdanmarks indboforsikring er ’Bedst i Test’. Det er tredje år i træk Forbrugerrådet Tænk har testet 16 forsikringsselskabers indboforsikringer op imod syv forskellige husstandstyper. Topdanmark fik topplacering som ’Bedst i Test’ igen i år. Det er tredje gang, Topdanmarks indboforsikring får det fine stempel.

– Vi glæder os over, at Topdanmarks indboforsikring igen er bedst i test. Vores produkter er af høj kvalitet og rammer behovet hos mange forskellige husstande. Det giver grobund for gode langvarige relationer til kunderne, der kan føle sig trygge, siger Carsten Elmose, direktør for division Privat.

Syv fiktive sager

Forbrugerrådet Tænk har taget udgangspunkt i syv fiktive cases, så de har fået et så retvisende billede som muligt. Flere aspekter er indgået i bedømmelsen – herunder dækning, pris, selvrisiko og klagestatistik. 

Bedste dækning

Topdanmark ligger så højt, fordi selskabet har rimelige priser og får nogle af de højeste bedømmelser af forsikringsvilkårene. Desuden er Topdanmark den eneste af de tre højest rangerende selskaber, som er åbent for alle kunder.

– Vi er stolte af, at vi for tredje år i træk bliver kåret til ’Bedst i Test’ af Forbrugerrådet Tænk. Udviklingen af vores indboforsikring er sket med udgangspunkt i kundernes behov. Derfor har vi i dag et yderst konkurrencedygtigt produkt, siger forretningsudviklingsdirektør, Thomas Enna.

Sådan dækker indboforsikringen

Kundens indbo både derhjemme, i sportsklubben, øvelokalet, på ferien eller ved opmagasinering, hvis der sker brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud og som standard vand fra utætte rør, regn eller sne herunder fygesne m.m. Den dækker også genhusning i op til et år.  

Kundens cykel eller elcykel op til 25 km/t op til 15.825 kr. pr. cykel ved tyveri eller hærværk. Summen kan forhøjes op til 94.950 kr. Kan også udvides med kasko, som dækker alle skader på cyklen – fx ved styrt.

Kundens erstatningsansvar, hvis kunden gør skade på andre eller andres ting.

Share.

Der er lukket for kommentarer.