Hyggeligt afslutningsstævne i Aarestrup Rideklub

0

Rumlende maver overalt…. – der skulle være hyggeafslutning i Aarestrup Rideklub forleden!
Eleverne i Aarestrup Rideklub blev budt velkommen og delt op på to hold, der skulle dyste mod hinanden i en samarbejdsøvelse med koncentration, da der var ringridningsdyst – hvor det galt om at fange en ring med sin pind
Herefter blev der talt point sammen, det var et meget lige opgør mellem de 2 hold.. super flot klaret. Herefter var der pølser med brød, vand/øl til alle – også forældre, som blev indtaget på bedste vis i stalden på halmballer.
Der blev uddelt rosetter af rideinstruktøren Annika Maria Hansen, og hestene blev begavet af deres dygtige elever, da 3 elever havde været meget aktive med at lave navneskilt brændt i træ, til alle hestene, det bragte jubel og klapsalve frem blandt publikummet.
– I rideklubben er meget glade for, at der igen i år, har været hesteejere, som har stillet egnede ponyer og heste til rådighed, så det er muligt for dem, der ikke selv ejer en hest, at deltage i undervisningen, fortæller Annika Maria Hansenog understreger: – Undervisningen omhandler ikke kun ridning, men også omgang med hesten, røgt og pleje, pasning af udstyr, samt arbejde fra jorden.
– Der er et godt socialt liv i Aarestrup Rideklub, hvor både unge og ældre plejer deres hobby, slutter hun.

Share.

Der er lukket for kommentarer.