IK Frem-motionsklubben ”Skovløberne” er allerede nu oppe på 70 medlemmer

0

Løbeklubben Skovløberne Rold i Skørping har succes! Klubben startede for 2 år siden og tæller i dag cirka 70 medlemmer. Nu tilbydes der træning både formiddag og aften.

Hos Skovløberene Rold er der plads til alle motionsløbere.
Klubben, som hører under IF Frem Skørping, henvender sig til alle, der har eller ønsker at få løb som en del af deres hverdag og måske endda som en passion. Klubben har ry for at være gode til at tage imod nye løbere, så de føler sig velkommen. Skovløberne er et socialt løbefællesskab – ikke en klub, der træner konkurrenceløbere.
Skovløberne Rold mødes tirsdage kl.17.30 og torsdage kl.18.30 ved Skørping Idrætscenter.

Nyt:
Løb om formiddagen
Sidste nye tiltag i klubben er et tilbud om formiddagstræning om tirsdagen. En meget erfaren løber og pensionist, Carl Hauton, står klar ved hallen hver tirsdag kl. 9.30. Carl planlægger træningen med udgangspunkt i de løbere, der møder op. Der er således plads til løbere på alle niveauer, når Carl ”byder op til dans” i skoven. En forudsætning for at deltage er dog, at man kan løbe.
Dette er ikke et tilbud for den utrænede løbebegynder. Det er derimod et godt tilbud til løbere, der ikke kan møde op om aftenen, eller de, der ikke bryder sig om at løbe i mørket. Som medlem af Skovløberne Rold kan man sagtens deltage på både Carls formiddagshold og i aftentræningen.

Nyt: ”Kom godt i gang igen”-hold
Flere gange årligt byder Skovløberne Rold nye og tidligere løbere velkommen med et 8-ugers forløb på holdet ’Kom godt i gang-igen’. Aktuelt er der startet et forløb d.1 februar, og nye løbere kan sagtens nå at springe på her. Forudsætningerne for at deltage er, at man kan løbe en kilometer, uden at falde i tungen.

Masser af løb
og hygge i skoven
Skovløberne Rold løber året rundt og i al slags vejr. Det giver en særlig stemning, når man løber i flok i mørket på en skovvej med pandelamperne tændt. En sjælden gang med snefnug dalende sagte ned over vores dampende kroppe. Det er sket, at flokken bryder ud i en fællessang pga. overskud og velvære. Efter sådan en aftentræning, der afsluttes med et skulderklap og en high-five, smager aftenkaffen særlig godt, når endorfinerne suser rundt i kroppen.

Træning uden ulve
Både tirsdag og torsdag er der en fælles guidet opvarmning ved stenen foran Skørping Idrætscenter. Herefter vælger man det hold, man vil løbe med, efter hastighed og distance; Trim, Rutinerede eller Tempo. Trænerne planlægger træningsaftenen med varierende indhold. I vinterhalvåret tilbydes der også ”styrketræning for løbere”, som foregår efter løbetræningen, naturligvis udendørs.
Ud over de planlagte træningspas mødes løberne af og til i weekenderne til mere uofficielle løbeture, som ofte afsluttes med kaffe og ”blødt brød”. Klubbens løbehund ved navn, Albert, nyder også disse ture. Siden Albert er startet som Skovløber, er der ikke spottet en eneste ulv på turene!

Alle er velkommen
Har du lyst til at løbe med, er det bare med at støve løbeskoene af og prøve, om du stadig kan passe løbetøjet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben. Læs mere om træningen på Frem Skørpings hjemmeside og i vores Facebookgruppe ’Skovløberne Rold’, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.

Rebildløbet lørdag den 9. juni 2018

Løb med Bettefanden i hælene – eller løb fra ham!

Snart er det igen tid til motionsløb i Danmarks smukkeste, mest kulturrige natur.
Klubben glæder sig til at byde velkommen til både de mange trofaste gen-løbere såvel som nye løbere og friske børn, der vil prøve kræfter med skoven for første gang. Løb 5,9 km, 13,7 km, halvmaraton eller 1 km børneløb.
Tilmelding med rabat frem til den 1. juni på rebildloebet.dk

Triatlandløbet onsdag den 22. august 2018

Holdløb for kollegaer, klubkammerater,
familie og venner i ”Triatland Rebild”

Kom og løb 5 kilometer på skov- og grusstier eller gå en flot 4-kilometerrute på hold à 4 personer. I målområdet foran Skørping Privathospital venter der lækker mad og drikke, som deltagerne kan nyde efter løbet.
Alt er inkluderet i deltagerprisenprisen. Tilmeldingen åbner snart.

Share.

Der er lukket for kommentarer.