Jættefesten 2015 i Suldrup også en økonomisk succes

0

Vi har tidligere bragt fotokavalkade og tekst om 2015-udgaven af Jættefesten i Suldrup, som forløb til deltagernes fulde tilfredshed.

Nu er de økonomiske aspekter også gjort op, og Jættefesten skabte også et flot økonomisk resultat, som kommer lokalområdet til gode: Ca. 110.000 kr. lyder overskuddet på.

– Vi vil gerne rette en STOR TAK til alle de utroligt mange frivillige, som med deres tid, idéer, rutine og arbejdskraft har sikret, at Jættefesten blev den succes, den blev, lyder det fra Jættefest-udvalget Karsten Nielsen (fmd.), Lars Buus og Ulrik Pedersen.

– Det hele har været nødvendigt for at få alle tingene til at hænge sammen, understreger de.

Stor sponsorstøtte

Jættefesten er begunstiget af mange velvillige sponsorer, som med deres forskellige bidrag lægger grunden til det flotte overskud til gavn for lokalområdet, både med økonomi, materiel mv.

Fantastisk overskud

Rent økonomisk blev årets Jættefest i Suldrup som nævnt en flot succes.

– Vi havde som et af de væsentlige fokuspunkter, at der gerne skulle blive et pænt overskud ud af anstrengelserne, og derfor er det en fornøjelse at fortælle, at det samlede resultat blev et overskud på omkring 110.000 kr., lyder det fra Jættefest-udvalget.

Overskuddet omfatter blandt andet et overskud fra banko på 11.800 kr., som går direkte til støtteforeningen ”IK Frems Venner”.

Overskuddet fra Grillbaren, som i væsentlig grad kan tilskrives en fantastisk indsats fra Dorthe og hendes stab i Sønderup Landkøkken, udgør omkring 15.000 kr., hvortil kan lægges et aktivitetstilskud på ca. 9.000 kr. opnået via den såkaldte ”Royal-aftale”.

Flotte deltagertal

Jættefesten består jo af en utrolig lang liste af aktiviteter, så det vil føre for vidt at remse dem alle op.

Men for at give nogle eksempler, er de omtrentlige deltagertal for udvalgte aktiviteter opgjort således:

Jætteløbet 44 deltagere.

Banko 230 deltagere

Jættewalk 44 deltagere

Jættecykelløbet 140 deltagere

Jættegolf 120 deltagere (udsolgt)

Tyrolerfesten 321 deltagere til spisning, og yderligere 150 deltagere fra midnat

Valhalle lørdag aften ca. 180 deltagere

Legeland ca. 350 glade børn i løbet af de fire Jættefest-dage.

– I udvalget er vi stolte og godt tilfreds med resultatet, som er skabt ved fælles indsats, slutter udvalget og understreger: – Vi håber vi ses igen til næste år..!

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.