Julekoncert i St. Brøndum Kirke

0

Tirsdag den
11. december kl. 19:30

Gennem 27 år er der opbygget en dejlig tradition i St. Brøndum Kirke, hvor baptist-spejderne går i Lucia-optog, før Landsbykoret St. Brøndum afholder julekoncert.

I den mørke december-måned er det en hjertevarmende oplevelse at se den smukke middelalderkirke fra 1200-tallet oplyst af Lucia-brudenes lys, efterfulgt af den traditionsrige julekoncert.
For mange familier er det blevet en hyggelig tradition at følges ad til kirken og høre Landsbykoret synge julen ind.

Ganske som tidligere år har korets dirigent, Elisabeth Svenstrup, sammensat et varieret program af gammelkendte og nyere julesange og Christmas Carols.

Og ganske som traditionen foreskriver indeholder koncerten foruden hele koret også korets oktet, korets duo, og solosang. Tilhørerne vil også få lejlighed til selv at synge med på et par af de kendte og elskede julesalmer.

På programmet står bl. a. ”Christmas Lullaby”, Leonard Cohens ”Halleluja”, ”Juletræet med sin pynt”, og vinderen af Danmarks Radios julesang-konkurrence i 2015 ”Hvad er det der gør jul til noget særligt”.
I år vil pianisten Lili Olesen akkompagnere på klaver.
Koncerten varer omkring en time, og der er garanti for, at tilhørerne forlader kirken i den herligste, løftede julestemning.
Efter koncerten vil der være et beskedent traktement i Forsamlingshuset.
Det hele er ganske gratis.
Så hank op i familien og mød glad og talstærkt op!

Share.

Der er lukket for kommentarer.