Kig Ind, – der er både kunst og hobby – måske DIN kunst…!

0

Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager er første lørdag i november igen ramme for en kunst -og hobbyudstilling. Der er efterhånden tradition for at afholde et sådant marked, og det er altid godt besøgt.

Udstillere inviteres igen i år til at deltage, og værterne håber, at der traditionen tro bliver en god blanding af kunst og hobby.
De alsidige udstillere kommer fra et stort område af landet, så derfor er det også et godt marked for eventuel gavekøb til sig selv eller andre, – julen står jo snart for døren!

Alle kan få en stand
Apropos julen: ”Vise mænd fra Østerland, drog i verden ud på stand…” hedder det i den elskede julesalme ”Dejlig er den himmel blå”, og alle med en kunstner i maven eller en hobby derhjemme kan gøre ligeså: Drage ud på stand…!
– Hvis nogen går og sysler lidt i fritiden og gerne vil dele deres hobby med andre, er de velkommen til at lave en stand, bekræfter arrangørerne og understreger: – Markedet i Kig Ind er nemlig for alle.
Hvem ved, måske kan der tjenes lidt ekstra til jule- og gavebudgettet ved at sælge effekter til de mange besøgende.

Suppe og lokalhistorie

Dagen igennem kan der købes drikkevarer, kaffe, kage og dejlig hjemmelavet suppe til middag.
– Ønsker man en standplads, kan tilmelding ske via hjemmesiden for Kig Ind, fortæller arrangørerne.Lokalhistorisk Arkiv, som har til huse i Kig Ind, har åbent arkiv i samme tidsrum, så alle er også velkommen til at besøge Nørager Arkivet og blive klogere på den lokale fortid.
Kig Ind og de kreative værksteder i Kultur-og Medborgerhuset arrangerer i fællesskab årets kunst- og hobbymarked den 3.november.

Share.

Der er lukket for kommentarer.