Kom godt i gang igen – med SKOVLØBERNE fra Rold

0

Når julens mange kalorier har sat sig, og du nytårsaften – lidt letsindigt og højlydt – har erklæret, at i det øjeblik festtågerne fortager sig, kalder den nye og sunde livsstil: De par kilo skal du da snart få løbet af dig; ja, faktisk kunne du løbe tolv minutter uden pause og uden at kaste op, da du gik på efterskole for godt tyve år siden…!! Fat mod, Skovløberne Rold er klar med ”Kom godt i gang igen”-holdet fra 10. januar.

BESTYRELSEN
i SKOVLØBERNE
FRA ROLD fortæller:
Julegaverne i form af sved-undertøj og fartstribede løbesko ligger stadig lidt akavet på stolen i soveværelset.
Du undrer dig måske nu over, hvorfor det blev skrevet på ønskelisten, og er så småt begyndt at tænke, at det kan bruges, når du skal slå græs…..
Men inden det går den vej, skal du vide, at din lokale løbeklub står parat til at yde velkvalificeret hjælp til at få nytårsforsætterne og ønsket om din nye, bedre levevis på rette spor.
Sporet her er skovvejene i vores smukke og løbeinspirerende natur omkring Skørping. I januar starter Skovløberne Rold atter et af de populære hold for mænd og kvinder, der gerne vil løbe og måske jævnligt forsøger, men ikke rigtigt kan få kontinuitet i det.

8 ugers træningsprogram

Torsdag den 10. januar kl. 18.30 står Sidsel og Anette parat til at guide dig igennem 8-ugers træningsprogram.
Vi kalder meget sigende holdet for ”Kom godt i gang igen”, fordi det netop henvender sig til dig, der har leget lidt med løb og kan løbe omkring 1 km uden at besvime.
Der stilles ingen krav til farten, de to erfarne trænere skal nok få alle med hjem.

4 km på 8 uger

Træningsformen er kombineret gang og løb krydret med tilpassede styrkeøvelser.
Kom godt i gang igen-holdet mødes tirsdage kl.17.30 og torsdage kl.18.30 foran Skørping hallen. Først til en omgang fælles opvarmning på græsset uden for hallen sammen med de andre løbehold. Derefter suser kom-i gang-igen’erne afsted på deres løbe-gå-tur dygtigt anført af Sidsel og Anette med toptrimmede stopure. Der er sat en times tid af til træningen, men i starten af forløbet er det nok lidt mindre. Hvis du følger træningsforløbet nogenlunde regelmæssigt, kan du løbe 4 km den ottende uge.
Prisen for at deltage i pro-jektet er en indmeldelse i løbeklubben Skovløberne Rold, som koster 250 kr. pr. halvår.
Efter de otte uger står de andre løbegrupper i klubben klar til at tage imod dig og dine nye løbevenner, så du får støtte i at holde fast i din nye gode vane.

3 år gammel løbeklub

Skovløberne Rold er en løbeklub, der opstod omkring noget fællestræning op til Rebildløbet for cirka 3 år siden.
Det viste sig at være en god idé, de fik dengang med fælles løbetræning i Skørping, for der kom hurtigt stor tilslutning til træningen. Det kan vel egentlig ikke undre nogen, når man tænker på al den flotte natur, vi kan boltre os på!
Skovløberne Rold løber overordnet set med 3 forskellige hastigheder og distancer.
Altså plads til alle uanset fart, bare du kan og vil løbe. Det er muligt at skifte mellem de forskellige hold, som du lyster og synes, energien er til det på den enkelte træningsaften.

4 trænings-
muligheder om ugen

En styregruppe fik lagt uddannelse af løbetrænere og træningstider i faste rammer. Efterhånden blev klubben så stor, at en egentlig klub med en bestyrelse blev dannet på den stiftende generalforsamling i november 2018.
Ud over de to ugentlige træningsaftener, tirsdag og torsdag, er der følgende træningsmuligheder:
Mandag aften kl 20.15 og tirsdag formiddag kl 9.30, samme mødested foran hallen.
Altså 4 ugentlige muligheder for at træne sammen med andre løbere. Ofte bliver der også taget initiativ af et medlem til uofficiel løbetræning i weekenden, hvor det sociale samvær er en aktiv medløber.

Smilende og pustende..!

Hvis du ser en flok blåklædte, smilende og pustende voksne mennesker bevæge sig i løb, ofte med lys i pandelamperne, så er det Skovløberne Rold, og vi har altid plads til endnu et smil med løbesko på iblandt os. Kom og vær med i løbefællesskabet i en klub i udvikling.

Mulighed for at deltage
i motionsløb med andre

Medlemmerne deltager ofte sammen i motionsløb ude i det ganske land.
Der er altid en hyggelig og til tider lidt udfordrende weekend-begivenhed at deltage i.
Nogle af de løb, der trækker flest Skovløbere til, er Rebildløbet og Aalborg halvmaraton.
Og i øjeblikket er der flere medlemmer, som er ved at forberede sig på et halvmaraton i Hamburg. Så hvis man ønsker den vinkel på løbetræningen, er det nemt at finde nogle Skovløbere at dele den med.

Er du interesseret?

Du kan kontakte os via Facebookgruppen ”Skovløberne Rold”, eller bare møde op en træningsaften og spørge efter en træner. Så skal vi nok tage godt imod dig.
Og husk endelig: ”Kom godt i gang igen” starter torsdag den 10. januar kl.18.30, og kom gerne i god tid og tilmeld dig i Begivenheden på Facebook.
Vi glæder os til at løbe sammen med dig.

Bestyrelsen
Skovløberne Rold

Share.

Der er lukket for kommentarer.