Kom hurtigt ud på vejene i ny firmabil med erhvervsleasing

0

Annonce

Skal du have fat i en ny firmabil hurtigt, så er erhvervsleasing at foretrække frem for kontant udbetaling af hele bilens pris, hvis målet er at have et lille øjeblikkeligt indhug i virksomhedens økonomi. For med leasing betaler virksomheden af på bilen over tid, og det vil være via en fast månedlig ydelse. Du kan lease mange fornemme firmabiler, bl.a. via Audi erhvervsleasing.

Hvilken type leasing skal du vælge?

Ved leasing af Audi eller anden firmabil skal du være opmærksom på, om du ønsker at vælge finansiel eller operationel leasing. Ved den finansielle leasing får du en lav månedlig ydelse, men for det første skal du selv stå for service, og for det andet skal du finde en køber til bilen ved leasingkontraktens udløb, som vil købe bilen til dens restværdi – det kan fx være firmaet.

Operationel leasing let af budgettere for

Operationel leasing har sine styrker ved, at aftalen om leasing ofte dækker service ovre på bilværkstedet, fx påfyldning af olie og sprinklervæske. Hvis bilen lider nogen skader, skal du selv udbedre dem – evt. via din forsikring. Ved operationel leasing er den månedlige ydelse ofte højere end ved finansiel leasing, men til gengæld er denne type lettere at budgettere for.

Find en god firmabil ved Audi erhvervsleasing

Hvis du overvejer at lease en Audi, kan du finde lidt forskelligt på markedet. Prøv fx en Audi A4-stationcar eller -sedan, en Audi A5-cabriolet til skøn sommerkørsel og forretningsrejser til sydeuropæiske kunder, eller du kan prøve en fantastisk Audi e-tron SUV med masser af plads.

Sammenlign vilkår i leasingkontrakter

Overvej erhvervsleasing, hvis du står med behov for – eller blot lyst til – en ny firmabil. Husk, at leasingkontrakter kan variere mellem forhandlere, så prøv at sammenligne vilkårene ved kontrakter inden for samme leasingtype for at blive klogere på, hvor stor en variation der er.

Share.

Der er lukket for kommentarer.