Lej kontor i Aarhus hos eftertragtet kontorfællesskab!

0

Som mindre virksomhed, kan det være svært at finde det helt rigtige kontor, der skal danne rammerne om forretningen. Derudover kan etableringen af et kontor være enormt tidskrævende samt en stor udgift. Derfor vælger mange mindre virksomheder i dag at leje sig ind hos et kontorfællesskab. Grundidéen bag kontorfællesskaberne er, at virksomheder, der lejer sig ind, deler en række faciliteter, hvilket skaber mindre omkostninger for den enkelte.

Dette er ligeledes konceptet bag NIVOU. Kontorfællesskabet tilbyder at leje et kontor i Aarhus mod at dele driftsomkostninger og udgifter med flere andre virksomheder. På den måde opnår virksomhederne bedre placering, faciliteter og højere serviceniveau sammenlignet med andre lejemål til kontor i Aarhus centrum.

Grundet sit høje serviceniveau og kvalitet er NIVOU et af de mere eftertragtede kontorfællesskaber. En af årsagerne hertil er, at hvis man vælger at leje sit kontor i Aarhus hos NIVOU, får man del i en række inkluderede faciliteter og services, der indgår i den månedlige leje. Blandt andet skal du ikke selv tænkte på indretningen, da alle kontorer er indrettet forud med øje for kvalitet, design og komfort. Derudover tilbydes der receptionsservice, så gæster trygt bliver taget imod og ledt ind i de et af de 3 mødelokaler i huset. Kaffen og teen der kan drikkes i lige så store mængder, man ønsker, og er ligeledes af høj kvalitet. Desuden er de almindelige omkostninger som internet, rengøring, printer og alarmsystem også en del af huslejen. Dermed skal virksomhederne ikke tænkte på meget andet end sin egen forretning.

Hos NIVOU mener man, at den store succes skyldes at flere virksomheder ønsker at frigøre sig for de driftsmæssige omkostninger, der er ved selv at drive kontor. Ved at leje sit kontor i Aarhus hos NIVOU får man de samme stordriftsfordele, som var man en virksomhed på 50 personer til en langt mere favorabel pris. Derudover kan man som mindre virksomhed nemt udbygge sit netværk, hvilket kantinen er et godt rum til. Virksomhederne i kontorfællesskabets primære prioritet er arbejde, hvor kantinen derimod er et frirum, hvor der er mulighed for at netværke, men også at lægge fagligheden til side for en stund.

Uden for frokosttiden er køkkenet et sted, man ofte svinger forbi på vejen fra en af de daglige ture til kaffemaskinen. Hos NIVOU er man overbevist om, at det bringer noget liv til kontorfællesskabet at have en kantine, hvor maden tilberedes. Det skaber noget stemning og giver virksomhederne et naturligt samlingspunkt, vi ikke ville være foruden. Derfor er frokostordningen et punkt, vi i særdeleshed er glade for, og mener er med til at levere den standard, vi ønsker at bringe til NIVOU kontorfællesskab.

Ønsker man at leje et kontor i Aarhus, hvor der er højt til loftet og samtidigt plads til fordybelse og ro, så er NIVOU kontorfællesskab i Aarhus centrum en god mulighed for at få begge dele indfriet.

Share.

Der er lukket for kommentarer.