Liftup i Støvring udnævnt til Børsen-Gazelle

0

Støvring-virksomheden Liftup blev ved Dagbladet Børsens årlige uddeling af Gazelle-priser i onsdags fremhævet som case og interviewet på scenen under prisoverrækkelsen
Liftup deltog sammen med 182 andre nordjyske gazeller i den nordjyske gazellekåring i Musikkens Hus i Aalborg, hvor alle indbudte blev klogere på, hvad der rører sig for årets gazellevirksomheder.
Resultater fra gazelleundersøgelsen blev præsenteret, og udvalgte gazellevirksomheder blev inviteret på scenen. Regionens gazellevirksomheder blev fejret og hyldet for deres flotte vækst.
Liftups administrerende direktør Søren Elisiussen blev interviewet af Niels Lunde, chefredaktør på Børsen, omkring Liftups udvikling, ambitioner og barrierer for vækst.
På spørgsmålet omkring barrierer for vækst, henviser Søren Elisiussen til et af Liftups nye tiltag: – Liftup leverer innovative produkter, og det stiller store krav til at vi hele tiden har en pipeline af nye spændende produkter i porteføljen. Af samme årsag har vi etableret en forsknings- og innovations-afdeling, under ledelse af den tidligere direktør, Flemming Eriksen. Flemming Eriksen driver blandt andet vores opfinderplatform, hvor vi tilbyder opfindere og andre med gode idéer til produkter indenfor sundhedssektoren at indgå i et samarbejde om at omsætte de gode idéer til virkelige produkter.

FAKTAbox:

183 nordjyske gazellevirksomheder har gang i væksten og jobskabelsen. Samlet set har de ansat 558 nye medarbejdere det
seneste år.

På trods af manglen på
kvalificeret arbejdskraft i hele landet og en stigende konkurrence fra udlandet, så tager rigtig mange nordjyske virksomheder udfordringerne op og udlever iværksætterdrømmen med stor succes.

Hver femte Børsen Gazelle i 2018 er nordjysk
Gazellevirksomheder har som minimum fordoblet deres bruttoresultat
over de seneste fire år.

FOTO: Liftup-direktør Søren Elisiussen (til venstre) blev intervierwet af Børsens chefredaktør Niels Lunde (til højre), og Liftup fremhævet som en virksomhed med en helt speciel spændende produktudvikling inden for nichen med special- hjælpemidler til ældre, handicappede og gangbesværede generelt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.