Lions Club Rebild med lokal gaveregn og nye folk i spidsen

0

Lions Club Rebild er en gavmild sammenslutning. Seneste eksempler er et nyt elektronisk klaver til Mastruplund, 6-mandsorkester til søndags-dans som opmuntring til ensomme og demensramte samt melodibog og 50 ”Sangen har vinger”-sangbøger til Ådalscentret. – Og så har Lions Club Rebild iøvrigt foretaget den årlige ledelses-rokade, med René Aubertin som ny præsident.

– Musik skaber glæde, og vi har nu mulighed for at bringe musikken endnu tættere på vores beboere, lød det fra brugerrådet ved Mastruplund Ældrecenter, som tak til Lions Club Rebild for donationen af et transportabelt el-klaver. Donationen var en af de første i det netop afsluttede Lions-år, og fandt sted ved et festligt jule-arrangement.

Lions Club Rebild har også doneret et beløb til dækning af udgifterne til 6-mands orkestret Zeniors til sang og dans for ældre med svagheder som demens og ensomhed.Arrangementet med søndagsdans blev prøvet af i Medborgerhuset i Terndrup med demensven-instruktører og Ældresagen som arrangører og over 50 deltagere:       – Det var et passende antal til det lokale og alle fik en god oplevelse, så vi håber på at kunne lave flere lignende arrangementer, siger initiativtageren, demensven-instruktør Jette Ulstrup.

Ådalscentrets Venner har modtaget knapt 10.000 kr. af Lions Club Rebild til indkøb af 50 sangbøger og melodibog, specielt den gruppe af svage ældre, som har brug for en høj grad af overskuelighed. Ådalscenteret er et af Rebild Kommunes ældrecentre, som henvender sig specielt til personer med demens. FOTO: Sangbøgerne blev overdraget af Erik Kragelund (t.v.) fra Lions Club Rebild og foregangsmand Herluf Thomsen fra Ådalscentrets Venner (t.h.)

Bestyrelsesposterne hos Lions Club skifter ”ejermand” hvert år, og  den nye ledelse består af Vicepræsident Mogens Olesen, Tailtwister Allan Laursen, Klubmester Jan O. Nielsen, Past Præsident Bent Westergaard, Kasserer Svend Andersen samt Sekretær/PR Erik Kragelund og Præsident Rene’ Aubertin.

Share.

Der er lukket for kommentarer.