Lions støtter skubberne med terrængående kørestole

0

Lions Club Rebild har doneret 18.750 kr. til tre nye gode terrængående kørestole til Brugerrådet ved Himmerlandshave. De blev forleden overdraget af Lions Club præsident Kristian Purkær.

Skubbegruppen blev startet for over 20 år siden på initiativ af Rosa Skriver, som er ansat i dagscentret. . Hun er stadigvæk den vigtige koordinator, der får tingene til at ske og som man samles om. Fra starten har der været stor opbakning fra frivillige som har bestået af pensionister hvor mange har haft en tilknytning til Himmerlandshave. Der har gennem årene været deltagelse af i gennemsnit 15 frivillige hjælpere og ligeså mange brugere.
”Vi kunne godt bruge nogle friske skubbere og chauffører til duo-cyklerne”,
lyder det fra gruppen. Ikke fordi lysten mangler, men fordi kræfterne ikke er hvad de har været. Flere har været med fra starten for over 20 år siden. ”så vi er jo så også blevet over 20 år ældre”, siger Bodil Valsted, som har været med hele vejen og ”still going strong” på mange områder. Men det begynder at knibe med kræfterne til de længere mere fysiske krævende udfoldelser.
– Jeg har haft mange gode år, hvor jeg har skubbet med mange forskellige. Den påskønnelse og positive respons jeg har fået ved det, har givet mig meget – ikke målt i kroner, men i glæde. Oveni har jeg da også fået noget godt motion, smiler hun. – Nu håber jeg der er friske kræfter til at ta’ over. Jeg vil i hvert fald gerne anbefale at deltage. Jeg vil nok forsat være finde omkring de frivillige på Himmerlandshave – det kan jeg slet ikke undvære.

Tirsdags-skub…
Skubbegruppen mødes hver tirsdag kl. 14.30 i Dagcentret i perioden 1. maj til 1. oktober. Her startes med kaffe og kage, mens Rosa og personalet får klargjort brugerne.
Herefter køres der rundt i byen, alt efter vind, vejr og dagsform, for så at vende tilbage til Himmerlandshave i god tid inden kl. 16.00.
Man er meget velkommen til at komme og deltage ved blot at møde op om tirsdagen kl. 14.30.
Det vil være en stor hjælp, forinden at give besked til Rosa tlf: 233885399, gerne med SMS.
EK

Share.

Der er lukket for kommentarer.