LOOP Cirkeltræning måske på vej til Støvring

0

LOOP Fitness har kig på Støvring med henblik på at etablere et af sine populære fitnesscentre i byen. Gennem et opslag i Støvring bys Facebookgruppe leder LOOP lige nu efter ambitiøse mennesker med gåpåmod og lokalkendskab, som er interesserede i at starte deres eget fitnesscenter som del af LOOP kæden.

Ideen om det nye fitnesscenter har fået en overvejende positiv modtagelse af Støvringborgerne på Facebook. Der sættes dog spørgsmålstegn ved, om Rebild Kommune vil modsætte sig etableringen af endnu et fitnesscenter i byen, da her i forvejen findes to tilbud, hvoraf det ene skal renoveres i 2017 bl.a. med kommunale midler. Andre borgere er umiddelbart positive overfor endnu et fitnesstilbud, men ønsker sig i stedet et motionscenter med mulighed for holdtræning samt med badefaciliteter, som fx den ligeledes landsdækkende kæde Fitness World.

To tilbud ikke nok

Der er i øjeblikket to muligheder for træning og fitness i Støvring. Henholdsvis Støvring Fitness og motionscentret i svømmehallen. Rebild Kommunes byråd har tidligere afsat 5 millioner kroner til en udvidelse af fitnessfaciliteterne i Støvring Svømmehal. Alligevel ser Støvrings borgere ud til at være sultne efter mere. Flere forklarer således i deres kommentarer på Facebook, at de på nuværende tidspunkt kører til fx Aalborg for at benytte sig af netop LOOP Cirkeltrænings center her.

Måske – måske ikke

LOOP Fitness er en landsdækkende kæde med 40 centre fordelt over hele Danmark. De markedsfører sig som et anderledes fitness-tilbud, hvor træningen kun tager 24 minutter. Hvor vidt planerne om et sådant tilbud i Støvring bliver ført ud i livet kan kun tiden vise.

Share.

Der er lukket for kommentarer.