Loppe-de-Lux i Stenild på lørdag for 18. år i træk

0

Loppemarked i Stenild for 18. år i træk på lørdag, og mon ikke det helt i tidens trend – og som traditionen byder – bliver et stort tilløbsstykke præcis som de første 17 år, som et pænt økonomisk bidrag til forsamlingshus-foreningens aktiviteter.

Efter seneste års store succes har ildsjælene bag loppemarkedet i Stenild Forsamlingshus fundet energi til endnu et loppemarked og afholder det nu som nævnt for 18. år i træk.

Gode muligheder for et ”kup”
Arbejdsgruppen har indsamlet mange fine effekter, som nu er rengjort, tjekket og snart flot opstillet i forsamlingshuset og i to store telte ved forsamlingshuset, inden dørene åbnes lørdag den 22. september midt på formiddagen.

Fine møbler og musselmalet
Mogens Jensen, som er tovholder, fortæller, at der også i år er en del specielle effekter, der udbydes til salg, herunder blandt andet mange møbler og noget meget gammelt musselmalet porcelæn.
Arbejdsgruppen indretter forsamlingshuset på hyggelig vis, så der er mulighed for at nyde en kop kaffe, sodavand og lidt at spise.
– Kom og vær med, der kan gøres mange gode handler, lyder det fra arbejdsgruppen/ildsjælene og de mange frivillige, inden det går løs på lørdag.

Share.

Der er lukket for kommentarer.