Made in Himmerland en solid ”kasse-succes”: 115 gavekasser uddelt

0

115 Himmerlandskurve – som egentlig er flotte, solide trækasser – fyldt med det allerbedste af Himmerland, blev i dagene op til jul langet over disken fra udvalgte himmerlandske attraktioner og butikker. Det var kurve fyldt med de bedste lokale produkter, fx øl, vin, mel, brød, salt, honning og andre søde sager – til at forsøde julen med.

De 115 Himmerlands-kurve er første konkrete resultat af det tværkommunale samarbejde mellem de tre turistorganisationer i Rebild, Vesthimmerland og Mariagerfjord, ”Made in Himmerland”, som sætter fokus på lokale fødevarer og outdoor-oplevelser.
Projekt ”Made in Himmerland” gik i luften i foråret 2017, og ca. 50 lokale aktører har deltaget i de foreløbig tre workshops, som skal sikre netværk og samarbejde. Yderligere to workshops står på programmet i dette forår – og her er der fokus på markedsføring og afsætning – både af idéen og af lokale produkter og oplevelser, – ikke mindst i forhold til de mange turister, der hvert år gæster Himmerland.

Kan stadig melde sig til
En anden måde, gæsterne skal få øje på de Himmerlandske kvaliteter, er via en helt ny Made in Himmerland-hjemmeside www.madeinhimmerland.dk, som dels fortæller om de mange steder, hvor man kan udfordre ganen med lækkerier og/eller kroppen med herlig motion. På hjemmesiden er det også muligt at klikke sig ind på særlige gastronomiske rundture eller outdoor-ruter.
Inden turistsæsonen for alvor går i luften, vil der også foreligge et trykt ”Made in Himmerland” kort, så både gæster og lokale himmerlændinge selv kan sammensætte en tur efter netop deres smagsløg og kondital. Målet er naturligvis at gøre Himmerland så kendt for gode råvarer, produkter og oplevelser, at gæsterne både ta’r produkterne med hjem og forventningsfulde vender tilbage igen – måske for altid, da nye indbyggere stadig er velkomne..!
Det er iøvrigt fortsat muligt for nye aktører at tilmelde sig de sidste to workshops via det lokale Turistbureau. De populære gavekurve med lækkerier og oplevelser i det himmerlandske kan hele året både bestilles og købes på de lokale turistbureauer og via disses Visit-hjemmesider.

Share.

Der er lukket for kommentarer.