Massage skaber en pause fra hverdagen

0

Annonce

Fokus på selvomsorg er stigende; vigtigheden af at vi passer godt på os selv, og mærker efter hvad vores krop og sind har brug for, er ikke til at tage fejl af.

I en travl hverdag med fuldtidsjob, børn og nu også corona kan det føles som om, at der ikke er nok timer i døgnet. Men uanset hvor presset du føler dig, kan det være givet godt ud at tage sig tiden til at yde omsorg for sig selv og dem man holder af.

Selvomsorg kan bidrage til at booste dit mentale velvære, og give dig mere fysisk overskud til alle de ting du gerne vil nå i din hverdag. Men hvordan får du presset tid ind i en allerede tætpakket kalender, til at trække stikket og kun fokusere på sig selv?

Iværksættervirksomheden RaskRask har imødekommet efterspørgslen for en enkel måde at yde selvomsorg på. De tilbyder blandt andet massage, hvor behandleren kommer til dig.

Massage forebygger og afhjælper stress

Professionelle massører er uddannet inden for mange former for massage, og nogle er særligt velegnede til lindring af stress. Wellness-massage er en massageform, som kombinerer forskellige massageteknikker.

Med fokus på lange blide strøg blødgøres muskulaturen og blodcirkulationen øges. Når blodcirkulationen øges, får blodet mere ilt. På den måde får du bedre transporteret ilt og næringsstoffer rundt i kroppen. Alle kroppens arbejdende celler får fornyet energi og får dermed bedre vilkår for at regenerere sig efter en periode med overarbejde og stresspåvirkning.

Firmamassage hitter

Også hos virksomheder er der fokus på selvomsorg. Hos RaskRask oplever de at forespørgslen på firmamassage er stor; ledere er i stigende grad opmærksomme på hvilke gode effekter det medfører, at tilbyde deres medarbejdere en massage, for at forebygge og lindre stress. Efter en travl og uforudsigelig periode, med coronarestriktioner at tage hensyn til, forbedres arbejdskvaliteten og motivationen.

“Vi oplever i høj grad en positiv tilbagemelding fra de firmaer der bestiller massage til deres medarbejdere – det bidrager ikke kun til det sociale og holder motivationen oppe på arbejdspladsen, men medarbejdernes overskud kan også mærkes på hjemmefronten” siger direktør af RaskRask Albert Kirk Iversen

Medarbejderne oplever, at massage hjælper dem med at give slip på opbyggede spændinger. Massagen er ovenikøbet med til at øge niveauet af signalstofferne dopamin og serotonin, som begge øger følelsen af velbehag og godt humør; Alt sammen ting, som kan bidrage til trivslen på arbejdspladsen såvel som i hjemmet.

Når kroppen er stresset, fra eksempelvis en hektisk hverdag, producerer kroppen helt automatisk for meget af stoffet cortisol. Over længere tid kan et højt indhold af cortisol i blodet, være ganske skadeligt for din krop. Wellness-massage er derfor en god måde at yde omsorg på, både overfor dig selv såvel som dine medarbejdere.

Hvis du også vil have massage i hjemmet eller vide mere om konceptet, kan du besøge RaskRasks hjemmeside her.

Share.

Der er lukket for kommentarer.