Masser af ”Århus-historier” i Rold Skov set gennem et kamera med lokal outdoor-guide i front

0

Skoven kan ses på mange forskellige måder og fra mange forskellige vinkler, – og ”et foto siger ofte mere end tusind ord”.Det kunne Rebildguide Birgitte Wilsted Simonsen fra Outdoorhimmerland.dk konstatere, da hun af den århusianske fotoklub ISO8000 var blevet booket til at skulle vise dem rundt på en fototur i Rold Skov.

De godt 15 fotoentusiaster fra Århus fik foto-safarien opdelt i to: Den ene del af turen var fokuseret mod Bjergeskov med dens kuperede terræn, dens kilder og krogede træer. Samtidig skulle fotoklubben også forbi stenrækken, lidt rester af bebyggelse for at få deres kreativitet udfordret.

– Den andel del af turen var mere en traditionel Rebild Bakker tur, altså med lyngbakker, vandet ved Ravnkilde og Lars Kjærs Hus, men med dén udfordring, at motiverne skulle ses på en lidt anden måde end den traditionelle, fortæller Birgitte Wilsted Simonsen efter det vellykkede besøg fra ”Smilets By”.

Også fotos af fotograferne…

I løbet af nogle timer var fotoklubbens medlemmer travlt optaget af at tage billeder af naturen – og af hinanden -, for det kan også være en udfordring at tage billeder af nogle af de andre i fotoklubben, når de er travlt optaget af at tage fotos af spændende elementer i Rold Skovs fantastisk varierende natur.

Planlægning med udfordringer

Birgitte Wilsted Simonsen fra outdoorhimmerland.dk måtte sande, at det som guide kan være svært at planlægge en fototur. Hun havde gennemtænkt en række mulige motiver, men måtte et par gange erkende, at når fotoentusiasterne virkelig kom i gang, så kunne fokus lige pludselig blive flyttet til en gren, en svamp eller noget helt tredje, der kun stod få meter fra det ”oplagte” motiv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.