Mejlby/Haverslev KFUM: ”Vi vil gerne være en klub for alle”

0

Ny sponsoraftale skal holde kontingent nede hos Mejlby/Haverslev KFUM´s If : ”Vi vil gerne være en klub for alle”, lyder mantraet.

Medlemmer af Mejlby/Haverslev KFUM´s If og lokale kan nu støtte håndboldklubben, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra, da en ny sponsoraftale mellem klubben og energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Spillerne i Mejlby/Haverslev KFUM´s If har fart på, når de kommer løbene mod målet for at afsluttet.

 – Aftalen betyder meget for os, da det er en simpel måde at få lidt ekstra i klubkassen på, uden at vi skal afsætte rigtig mange frivillige kræfter til det. Dem kan vi så i stedet bruge på vores spillere, siger Margrethe Thomassen, som er formand i klubben.

Aftalen er ganske simpel, sådan som den også er i adskillige andre lokale klubber: Man kan støtte håndboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

 Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Mejlby/Haverslev KFUM´s If’s sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

 Margrethe Thomassen håber på bred opbakning til aftalen og garanterer, at sponsorpengene kommer medlemmerne til gode.

 – Vi skal bruge pengene på nye bolde, spillertøj, sociale arrangementer og alt andet, som kan være med til at holde kontingentet nede. Det er vigtigt for os, for vi vil gerne være en klub for alle, siger hun.

Share.

Der er lukket for kommentarer.