Menighedsråd og borgerforeninger laver fælles grundlovsmøde i Kgs. Tisted

0

Menighedsrådet og borgerforeningerne i Kgs. Tisted, Binderup og Durup sogne fortsætter en tradition med Grundlovsmøde i Præstegårdshaven i Kgs. Tisted. Det var en fast traditionen frem til midt tresserne. Vi genoptog den sidste år, og havde en spændende grundlovsdag med gode oplevelser og hygge i Præstegårdshaven.
I år byder vi velkommen kl. 17.00. Kl. 17.15 underholder Menighedsrådets børnekor under ledelse af vores organist Helena Schmidt. Fra 17.30 spises den medbragte mad. Der vil være tændt op under flere grill, så alle, der har lyst kan grille deres medbragte kød.
Kl. 18.30 holder Jeppe Ugilt grundlovstalen. Jeppe er 35 år, familiefar og valgt med stort stemmetal til anden periode i byrådet i Rebild kommune. Jeppe er gruppeformand for Venstre. Han er kendt som en driftig forretningsmand med et godt overblik, og har spændende ideer om fremtiden for Rebild.
Kl. 19.00 er der musikalsk underholdning ved Nøragerkoret under ledelse af Anette Østergaard og Einar Noe. Kl 20.00 afslutter sognepræst Rikke Visby en begivenhedsrig dag.
Vi byder traditionen tro på hjemmebagt kage, til den medbragte kaffe eller te. FDF Nørager tænder op til at bage pandekager og snobrød og der bliver mulighed for at riste en pølse. For børnene er der en stor hoppeborg til fri afbenyttelse. Der er mulighed for at købe is, sodavand og øl.
I haven vil vi stille borde og telte op, men opfordrer publikum til selv at medbringe borde, stole og tæpper, da pladsen i teltene er begrænset.

Share.

Der er lukket for kommentarer.